2777
2789

من تو مراحل اشنایی با یه اقایی هستم خودم خیلی حساسم و خیلی دوست دارم که برام گل بخره یا حداقل بریم بیرون غذا بخوریم یا یه چیز اینطوری ولی تا حالا به جز خرید چند تا خوراکی از سوپرمارکت چیزی نگرفته حدود سه هفته اس باهم داریم اشنا میشیم و اینکه تعارف میکنه اما جدی تعارف نمیکنه یا میگه ای بابا وقت نداری کافه بریم و این چیزا کافه هم نرفتیم حتی یه بار هم یه حرکتی زده خوراکی خریده بود تو ماشین بود به من گفت ببر من گفتم نه شبش قرار بود با دوستاش بره بیرون چیپس و اینارو برداشت کیک هارو گذاشت باشه گفت حداقل کیک هارو ببر هیچ وقت مستقیم بهش نمیخوام بگم که اینکارش زشته و این چیزا ولی برام خیلی مهمه خیلی ابراز علاقه میکنه ولی در عمل هیچی نیس که من بتونم بفهمم این ادم منو دوست داره یا داره برام تلاش میکنه به نظرتون خسیسه؟ با این ادم چطوری برخورد میکنین چطوری نامزداتون براتون هدیه میخرن و ... خودتون میگین یا خودشون میخرن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع زیادی دارین، نه نامزدین، نه همسر! برای یه آشنایی چرا باید آدم تو خرج بره، یا زیاده روی دیگه داش ...

خب مگه یه شاخه گل یا شام چقدر خرج داره؟ پسری که قصدش از تو رابطه رفتن جدی باشه به فکر این چیزا هست من تمام دوستام که تو رابطن حداقل یه کافه رفتن یه شام با هم خوردن یه شاخه گل هدیه گرفتن

خب مگه یه شاخه گل یا شام چقدر خرج داره؟ پسری که قصدش از تو رابطه رفتن جدی باشه به فکر این چیزا هست م ...

دختر خوب ، بقیه رو ول کن چون نمبدونی تو چه شرایطی این هزینه ها براشون میشه و چه توقعی در برابر این هزینه ها ازشون دارن!

اما پسری که خواستگار باشه و قصدش ازدواج باشه عاقله، پولشو اینجوری هدر نمیده، اول میبینه با طرفش به تفاهم میرسن یا نه، بعد کم کم منطقی و اساسی با بزرگترش پیشقدم ازدواج میشه. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

دختر خوب ، بقیه رو ول کن چون نمبدونی تو چه شرایطی این هزینه ها براشون میشه و چه توقعی در برابر این ه ...

دقیقا کم پیش میاد پسری بدون هیچ درخواستی برای دختر هزینه کنه،هستن ولی کم

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

دختر خوب ، بقیه رو ول کن چون نمبدونی تو چه شرایطی این هزینه ها براشون میشه و چه توقعی در برابر این ه ...

ببین واقعا نمیتونم بقیه رو ول کنم چون هیچکس شبیه من نیس دوستام حتی چند نفری با یه پسر بیرون میرن هیچ رابطه ای هم بینشون نیست فقط میخوان که بگردن ولی پسره حداقل شام دعوتشون میکنه 

درسته پسری که عاقل باشه با خانوادش مشورت میکنه ولی این اسمش پول هدر دادن نیس اتفاقا داره سرمایه گذاری میکنه رو دختری که میدونه قراره باهاش زندگی کنه یعنی میدونه خرج الکی نمیکنه برعکس فکر میکنم پسری که خرج نمیکنه میدونه که دختره موندگار نیست تو زندگیش پس برا چی خرج کنه

تازه عقد کردیم قبلش چند سال دوست بودیم خسیس اصلا نبود  ولی اینجوری که خودش مثلا گل بگیره کادو بگیره نبود همش می‌گفت بریم هرچی خودت‌ میخوای بخریم دیگه یادش دادم که همیشه نیاز نیست من انتخاب کنم یه وقتایی خودت انتخاب کنه الان دیگه درست شده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بگو عزیزم

منم دوس پسر قبلیم اینطور بود

فقط از سوپری خرید میکرد

چیز خاصی هم نمیخرید

یه بار هم که از بستنی فروشی بستنی خرید

فقط برای من خرید😐

منم چون اولین آشنایی بود که داشتم 

انتظار زیادی نداشتم 

اما الان که با شوهرم آشنا شدم

فهمیدم کاراش چقد عجیب بوده

حتی یه بار برای من یه شاخه گل نخرید

یه بار منو دعوت نکرد کافه

حداقل بگیم نمیخواستیم تو عموم مردم باشیم

اشکال نداره

اماااا یه بار نشد دوتا خوراکی درست حسابی بگیره!!

حتی یکی دوبار هم چیزی نگرفت!!