2777
2789

الان دو روزه عقب انداختم صبح ها هم فقط یکم حالت تهوع دارم حال ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد احتمالش هست 

یکی از نکته های طبیعی اینه که یکبار انجام بشه در طول روز 

پشت هم ، احتمال اینکه پیشاب حاویه اسپرم باشه خیلی زیاده 

اگر بدن شمام در بهترین حالت ، یعنی زمان تخمک گذاری بوده باشه احتمالش هست

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

چون پشت سر هم بوده امکان داره اسپرم که داخل مونده همراه پیشاب وارد بشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

آره عزیزم منم باور نداشتم والان حاملم😂

البته من قصد داشتم از یکی دوماه بعدش اقدام کنم برای همین خوشحالم شدم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بله احتمالش وجود داره....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

۳ساله الان تنها روش جلوگیریم طبیعیه والا باردار نشدم حتی قبلا اقدام هم میکردم ۴ماه طول کشید تا باردار شم آخرشم سقط شد بنظره منکه همچین کشکی هم نیست ولی بازم خب تو همین سایت مث اینک چند نفری بودن اما من زیاد باور نمیکنم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

😂😂خسته شدم‌از پس اینو ابنجا تایپ کردم:جلوگیری پیشگیری نیست یک نوع اقدام.

ما ۱۰ سال با روش جلوکیری کردیم چرا م😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚