2777
2789
عنوان

خوشبحال اوناییی ک

135 بازدید | 16 پست

بایه روز یه نفر ک خانوم بودداشتیم باهم حرف میزدیم

گفت من با کسی ک دوسش دارم ازدواج کردم خیلی میگفت فقط برای اون ذوق دارم ارایش کنم دوس دارم وقتی با اون میرم بیرون ب خودم برسم کلا فقط برای اون ذوق دارم میگفت وقتی بچه دار شدم ازش انگار همه دنیا مال من بوده

میگفت حسرت کسی دیگه رو از گذشته ندارم و همینا باعث شده خوشبخت باشم

اون لحظه با همه وجودم بهش حسادت کردم هرچند ک برای بهضیامون صلاح ابن بوده ک با عشقمون نباشیم 

🥹😃

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

آره واقعا 

ولی انسان آفریده شده برا سختی اصلا این سختی ها ما رو بزرگتر میکنن هر کس یه جور سختی تو زندگیش تحمل میکنه 

ولی ازدواج خوب و عاشقانه واقعا یه موهبت از طرف خداست

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنتی ازدواج کردم برای شوهرم این کارا رو میکنم و واسش ذوق دارم مگه عشق حتما باید توی خیابون پیدا ک ...

حتما قبلش عاشق نشدی بعدشم مگه همه تو خیابون عاشق میشن 

عزیزم منم با عشقم ازدواج کردم نزدیک 15سال میشه واقعا از اینکه عشق دیگه ای تو قلبم نمونده خوشحالم ولی یه روزاییم اینقدر از دستش ناراحت بودم میخواستم سر به تنش نباشه. کلا حس، خوب و لحظات خوب بیشتر ساختنیه شما هم همین کارا رو واسه شوهرت انجام بده

خوش به حالش. هر لحظه ی زندگیش مثل یک فیلم عاشقانست. اصلاً نمی تونم درک کنم انقدر برام محاله.

دقیقا  اما من هرچی فکر میکنم میبینم با اینکه عاشق شوهرم نبودم و نیستم اما کنارش راحتم 

نمیدونم کنار عشقم تو زندگی قرار بود حالم چطور باشه اما واقعا حسرتش تو دلم مونده ک کاش مال هم مبشدیم بعضی وقتا احساس گناه میکنم 

دقیقا😍

انشالله خوشبخت و شاد باشی❤خدای تو و خدای اون خانم یکیه 

مطمئن باش برا تو هم بقدری خوب چیده ک یه روز خودت بگی شکرت 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خوب بخاطر همینه اما من اونی ک دوسش داشتم واقعا عالی بود ادم حسابی نماز خون خوش و قد وبالا کلا همه چی تموم اما قسمت نبود یا نمیدونم شایدم اون نخواست ک بشه ولی من ک هنوز دوسش دارم خیلی احساس گناه میکنم کلا از همه نظر از شوهرم سرتره

عزیزم منم با عشقم ازدواج کردم نزدیک 15سال میشه واقعا از اینکه عشق دیگه ای تو قلبم نمونده خوشحالم ولی ...

چقدر قشنگ گفتی 

ایشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی

برا منم دعا کن  

دقیقا اما من هرچی فکر میکنم میبینم با اینکه عاشق شوهرم نبودم و نیستم اما کنارش راحتم نمیدونم کنار ع ...

باز هم خوبه اون حس راحتی رو پیش شوهرت داری. من که اصلاً حسی به شوهرم ندارم.

قبلاً عاشق کسی بودی که به هم جور نشدین یا فرض می کنی چطور میشده؟ 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

عزیزم منم با عشقم ازدواج کردم نزدیک 15سال میشه واقعا از اینکه عشق دیگه ای تو قلبم نمونده خوشحالم ولی ...

انجام میدم اینکارا رو ولی با ذوق و شوق نیس دست خودمم نیس