2777
2789

بچه ها من بهش حق میدم خانواده شوهر از رو حسودی بدترین کارو سرمن آوردن منم مثل شما فک میکردم می بخشیدمشون تا اینکه بار آخر حرف خیلی بدی پشت سرم درآوردن اخرسرم شوهرم لایه زنگ مادرش رفت عقد خواهرش !بخاطر اونا من تو با داریم کلی استرس کشیدم واحرسر فوت کرد بچم ! شوهر منم هیچ وقت بخاطر بالابردن ارزش احترام من کاری نکرد بدتر تو جمع تخریبم می‌کنه  من عروسی کردم ولی بنظرم اون دختر الان که عقده یه فکر اساسی باید بکنه شوهرمن زبون صحبت و محبت نمی فهمید با زور و دعوا یکمی جمعش کردم ولی بازم بااونا حرف میزنم تو کوچکترین چیزای زندگیم مثل بیرون رفتن باحاله هام فوری زنگ میزنم به شوهرم اطلاع میدن منم چون می‌دونم چه ذات خرابی دارن همیشه هرجابرم به شوهرم اطلاع میدم شوهرم بار آخر گفته داداش جان به شما ربطی ندارد زنم کجا می‌ره بره یانره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاربری برای خواهرمه هراز گاهی میام با کاربریش تاپیک اون خانوم رو دیدم یاد خودم افتادم رگباری یکیو قضاوت نکنید به خدا قسم چون پا تو کفش کسی نداشتین بعضاً نمی‌دونید طرف چه احساسی داره سخته با آدم چنین رفتاری بشه

اکثرا گفتن باشوهرت بد حرف زدی وبا احترام حرفت رو بزن چون حرمت  بین زن وشوهرازبین بره دیگه درست نمیشه مطمئن باش فرداهم شوهرش به خواهرومادر این میگه زنیکه وتوله و...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اکثرا گفتن باشوهرت بد حرف زدی وبا احترام حرفت رو بزن چون حرمت بین زن وشوهرازبین بره دیگه درست نمیشه ...

منم وقتی میبینم شوهرم به هیچ صراطی مستقیم نیست مجبور میشم زبون عقربمو در بیارم وصل کنم به زبونم شوهراونو نمی‌دونم ولی واسه من یکی همیشه خانواده مهم بودن قرار بود ما بریم آن تی بچم بعد دوروزه قبل با مادرش بحث کرده بودیم شوهرم حتی وقتی جنسیتشو فهمید ذوق هم نکرد به من می‌گفت چرااوردمت دکتر؟الان مادرم میگه بازنش دعوام شده پاشده بردتش دکتر! هرچند حکمت خدا برام واضحه که چرا آزمون گرفت بچه رو وچرا دیگه نمیشه بهمون بچه ولی بازم دلم خونه! اون روز مادرش مریض بود کارگر داشتن من غذا وکارای خونه رو انجام دادم خودش بازبون خودش گفت اگه تو نبودی نمی‌دونستم چیکار کنم بقیه بچه هام وعروسام تانفعی براشون نباشه در خونه منو با نمیکنن