2777
2789
عنوان

من خیلی بچگانه رفتار کردم

72 بازدید | 6 پست

بچه ها من تازه دانشجو شدم. سه سال تمام درس خوندم، نه خرید، نه بیرون هیچی.

گوشیمم برای چهار سال پیشه. بابام هم همیشه به من وعده وعید میداد که اگه قبول شم برام ماشین میگیره و اینا. البته من همیشه میگفتم لازم نیست همچین چیزایی. من واسه خودم دارم میخونم. به هر حال، شد و من رفتم دانشگاه.

یه لپ تاپ میخواستم برای یک سال صبر کردم، که نشد بگیریم دیگه.

الان میگم یه گوشی بگیرم حداقل، کارامو با همون انجام بدم. یک هفته اس دارم میگم به بابام، من عادت دارم به اخلاقش، تا یک چیزی رو صدبار نگی انجام نمی‌ده. اگه هم میدونستم پول دستش نیست نمیگفتم اصلا.

ولی مامانم ناراحت شده بود امروز. من که به روی خودم نیاوردم گفتم عادیه من ناراحت نیستمو اینا.

ولی واقعا حالم بده. بابامم زنگ زده سفارش داده ولی اصلا اصلا دلم نمی‌خواد اون گوشی رو دستم بگیرم.

کاشکی از اولش هیچی نمی‌گفتم. احساس میکنم خیلی بچگونه رفتار کردم. ببخشید زیاد شد. با هیچکس نمیتونستم حرف بزنم اینجا نوشتم.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

خب بچشونی دیگه از پدر مادرت نخوای حمایتت کنن باید از کی بخوای ؟ خودخوری نکن انقد تازه خداروشکر که وض ...

مرسی عزیزم

ولی به عذاب وجدانش نمی ارزید🥲🥲

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نگیر دخترقشنگ تو دانشجویی و داری واسه پیشرفت خودت و افتخار اونا تلاش میکنی پس اصلا جای سر ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

عب نداره درسته بعضی خریدها به دل نمیشینه با کلی حرف به. دست میاری  ولی عب ندادگره بی تفاوت باش بعصی چدر ومادرها اینجورن بعصی شوهرها واقعا ادم زده میشه از خواسته هاش🤕منم پدرم تا لب تر میکردیم همه چی حاظر بود ب بدون هیچ بحثی  ولی الان با وجود شوهر حسرت گذشته رو میخورم😢 شوهرم نه خسیسه نه بی پول ولی تا یه چیزی بخوام نصف موهام سفید میشه🤕