2777
2789

نظر من اینه درسته ذلیخا اول جذب چهره یوسف شد اما بعدش اخلاق و منش و رفتارش بود که ذلیخا رو  سی سال عاشق نگه داشت والا حوری هم باشی اما گند اخلاق ، کسی نمیتونه تحملت کنه نظر شما چیه؟ 

دلیل زدن تاپیکم میخوام بدون چهره تو انتخاب ادما برا ازدواج چقدر ملاک و تاثیرگذاره که انقدر یه سری از پسرا تاکید یا حتی دخترا تاکید دارن روش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عشق زلیخا رسیده بود به جنون ... 

دیدی بعضیا عاشق میشن بعد از طرف دور میمونن چنان بت بی عیب و نقصی تو ذهنشون از طرف میسازن و میپرستنش که خدا هم نمیتونه درستشون کنه؟ دقیقا همینا بعد ازدواج کارشون به طلاق میرسه ... چرا چون تصورات ذهنیشون اونطوری که دلشون خواسته ساختن 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چهره همسرم معمولیه یعنی خوبه خودمم خیلی معمولیم اما به گفته دوستان قشنگم 😐حالا نمیدونم به کجا قیافه من میگن قشنگ ولی خب همسرمم بور( ریشاش قرمزه دیگ از 😕) پوستش هم سفید خلاصه مردونس 

اما اخلاقش خیلی خوبه هزارپله قشنگتره از قیافشه 

به نظر من رکن اصلی و  اول ازدواج اخلاق خودش+خانوادش وبعد قیافه (البته اخلاق خود همسر ممکن عالی باشه و ممکن خانوادش نه پسندت نباشه)

سلین