2777
2789
عنوان

بدذات ولی احمق

297 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا مثل من باشه ؟ من شدیدا به ضریب هوشی افراد حساسم. چه آدم خوبی باشه چه بد!! تحقیقاتم میگه آدم های بد دو دسته ان!! احمق و باهوش. خب من با باهوش هاش اصلا مشکلی ندارم ینی حرص نمیکشم حتی اگه خود شیطان باشه چون دانا هستند و کاریزماتیک مثل شخصیت های خفن و بد فیلما که کراش دخترا هستند. ولی واقعا عنم میگیره یه آدم احمق فاز خفن بگیره و بخواد منو اذیت کنه با حرفاش مثلا بخواد منو گیج کنه با حرفای دو هزاریش منو احمق فرض کنه بالا میارم به نظرم باید حذف شه از زمین!! من اگه بخوام میتونم صد برابرش جواب دندان شکن بدم تبدیل به ... شه ولی شخصیتم اجازه نمیده خیلی لجم میگیره باید چیکار کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شخصیتت کاملا باید اجازه بده وگرنه از جایی به بعد اصلا نمیشه جمعشون کرد این آدما کاری میکنن از خودت بدت بیاد .

حق دفاع از خودتو چرا داری میگیری ؟؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خدا نکنه از یه بدذات باهوش ضربه بخوری. اون وقت کراش یادت می‌ره میگی کاش صدتا مثل همون احمقه کنارم بو ...

منظورم اینه که لاقن لجم نمیگیره یه باهوش بخواد اذیتم کنه نه یه ضریب هوشی پایین تر از خودم که سرتاپاش دو هزار نمی ارزه