دوستان ی پسری و دوست دارم میگه اهل دوستی نیستم بهش گفتم خب منم همچین آدمی نیستم ک ب کسی درخواست بده گفت میدونم الان چیکار کنم آخه با کسی ام تو رابطه نیست واقعا دوسش دارم الآنم مرخصیه اومده از سربازی چند روز دیگه هم برمیگرده چند روز پیشم با دوستامون ی جا بودیم اتفاقی همو دیدیم ولی اصا نگاش نکردم و باهاش حرف نزدم بنظرتون برم باهاش حرف بزنم ببینم دلیلش چیه ؟ فقط هم ب من نه نگفته ها با هیچکس دوست نمیشه با کسی ام تو رابطه نیست بنظرتون برم دلیلشو بپرسم خیلی دوسش دارم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
چون بنطرم خودتو کوچیک میکنی.وقتی گفته نه یعنی نه شاید یکیرو درنظر داره میخواد ازدواح کنه یا اصلا وقت و پول و حوصلع رابطه نداره سوال پرسیدن تو که چیزیو عوض نمیکنه سعی کن از ذهنت بیرونش کنی
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم