2777
2789
عنوان

دوسش دارم

243 بازدید | 18 پست

دوستان ی پسری و دوست دارم میگه اهل دوستی نیستم بهش گفتم خب منم همچین آدمی نیستم ک ب کسی درخواست بده گفت می‌دونم الان چیکار کنم آخه با کسی ام تو رابطه نیست واقعا دوسش دارم الآنم مرخصیه اومده از سربازی چند روز دیگه هم برمیگرده چند روز پیشم با دوستامون ی جا بودیم اتفاقی همو دیدیم ولی اصا نگاش نکردم و باهاش حرف نزدم بنظرتون برم باهاش حرف بزنم ببینم دلیلش چیه ؟ فقط هم ب من نه نگفته ها با هیچکس دوست نمیشه با کسی ام تو رابطه نیست بنظرتون برم دلیلشو بپرسم خیلی دوسش دارم 

نه نپرس

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا عادی شده دخترا درخواست بدن یا من توی غار زندگی میکنم؟ 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

عادیه منم درخواست ندادم خودش متوجه شده بود من ازش خوشم اومده بعدش حرف زدیم

اگه اونم از تو خوشش اومده بود ردت نمیکرد، دیگه بهش نگو پر رو میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چرا

؟

چون بنطرم خودتو کوچیک میکنی.وقتی گفته نه یعنی نه شاید یکیرو درنظر داره میخواد ازدواح کنه یا اصلا وقت و پول و حوصلع رابطه نداره سوال پرسیدن تو که چیزیو عوض نمیکنه سعی کن از ذهنت بیرونش کنی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اشتباه نکن بخوادت میاد سمتت میاد خواستگاریت اصلا 

البته شرایطشم باید باشه

اصلا شاید خوشش نمیاد ازت پیچونده بیخیال

درستش اینه پسر بیاد سمت دختر فردا هم نکوبه سرت که تو اومدی خودت خواستی (دور ازجونت ببخشید ) هیچکی سمتت نمی یومد حتما و..

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید