2777
2789

نه خودشو نصف میکنم

به خودم بده صدام در نمیاد ولی خانوادم.....خانوادم.......خانوادم....قاط میزنماااا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قطعا 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آره 

من تحمل ندارم کسی به پدرم فحش بده

فوت کرده 

زنده‌ و مرده ی طرف رو میارم جلو چشمش🤭

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

جلو اونا ن وقتی بیاییم خونه لهش میکنم با اینکه پدرم بدترین پدره و من ازش متنفرم ولی غریبه حق نداره چیزی بگه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

اگه اینکارو بکنه دیگه تو اون زندگی نمیمونم اسم شوهر روش نمی‌ذارم. 

نه تو این موقعیت اصلا نباید به پدر و مادرش فحاشی کنین یا توهین کنین چون اونا که کاری نکردن و اگه شما هم باهاشون بد حرف بزنید فرقی با همسرتون ندارید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جلو خونواده ش قهوه ییش کنی؟فحش‌پدر و مادر بدی؟ دیگه فرقی با اون زبون نفهم نداری بدترین خصلت همین بدد ...

عزیزم اگر جلو خانوادش به مادرت یا پدرت حرفی بزنه چیکار میکنی وچی میگی

سکوت میکنم گاهی گاهی م خودش رو فحش میدم که گاوی ...

واقعا کاره درست رو تو میکنی

اصلا نیازی به مقابله نیست اصلا تو برای مقابله زورت باید بچربه به طرف مقابلت در غیر این صورت ظلم نکن به‌خودت واقعا سکوت کن بذار اروم شه سر فرصت حرف میزنیم