2777
2789
عنوان

شوهرم نازایی داره و بهم خیانت کرده

483 بازدید | 23 پست

سلام الان که دارم اینو مینویسم از درد آمپولایی که برای مراحل ivf میزنم خوابم نمیبره اما دردی که تو دلمه بیشتره...فردا قراره برم دکتر که بگه کی باید برم واسه انتقال جنین...اما بخاطر خیانت شوهرم خیلی بی حوصله و افسرده شدم...فهمیدم شوهرم با پیامک با خانومی در ارتباطه...حتی واسش پول فرستاده...یجا هم نوشته بود واسش که بیا سرکوچه ...شوهرم ک دید پیاما رو خوندم گف چیز خاصی نبوده و دختره فالوور فیک میفروشه و از اینستا آشنا شده و پول رو واسه همین واریز کرده..داغونم..شوهرم مشکلات زیادی داره و بچه دار نمیشد...منم بخاطرش همه چیو تحمل کردم همه فک کردن مشکل از منه...چقد اذیتم کردن...حالا اینجور شد...شما بهم بگید چ کنم...خانوادم حامی نیستن ...خیلی ناراحتم...

چرا میخوای از این مرد بچه دار بشی؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خدا دوست داشته که قبل بچه دار شدن فهمیدی 

مگه این همه زنی که جدا شدن خانواده پشتشون بوده؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خدا ی چی می‌دونه ک بچه رو وارد زندگیت نکرده بخدا قسم باور کن الان تنهایی و حس غم داری وقتی بچه بیاد عذاب وجدان اون بچه هم داغونترت میکنع و با خودت میگی من ک زندگیم عشق نداشت اینو چرا بدبخت کردم‌و پاسوزش کردم🥲💔

خوب خدا دوست داشته که قبل بچه دار شدن فهمیدی مگه این همه زنی که جدا شدن خانواده پشتشون بوده؟

اخه اگه طلاق بگیرم باید برگردم خونه بابام ...اونجا شرایط خوب نیست..اصلا بخاطر همین ازدواج کردم که از اونجا بیام بیرون

چرا میخوای از این مرد بچه دار بشی؟

بخاطر فشااار زیاد اطرافیان..خیلی اذیت میکنن ..کلا دیگه جایی نمیرم...با این که مشکلی هم ندارم و مشکل از شوهرمه تنها راهش همین ivf

ای کاش کار پیدا می کردی ازش جدا می شدی مشخصه ارزشتو نداره

میدونی ناراحتیم از اینه که با این که میدونه مشکل از خودشه و من اینهمه سختی رو بخاطرش تحمل میکنم وسط ivfرفته خیانت کرده

خدا ی چی می‌دونه ک بچه رو وارد زندگیت نکرده بخدا قسم باور کن الان تنهایی و حس غم داری وقتی بچه بیاد ...

دقیقا انگار خدا خودش نخواسته بچه بیاد تو این زندگی