2777
2789
عنوان

زیراب زنی همکار دو رو

901 بازدید | 13 پست

با سلام. اردیبهشت 94 من با 8 سال سابقه کار به خاطر درس خوندن از محل کارم استعفا دادم. چند ماه بیکار بودم تا کار نزدیک خونه با شرایط دانشجویی و بیمه کامل پیدا کردم. تا اینکه عید 95 دوستام تو یه جای دیگه بهم نگ زدن که بیا. اونجا نیرو میخواد. بیا پیش ما باش ما هواتو تو کار داریم. دیر و زود بشه تو رفت و آمد با ما. ساپورت میکنیم. منم خل شدم استعفا دادم رفتم اونجا. محل کار جدید گفت چندماه دیگه بیمه ات میکنیم ولی تا امروز خبری از بیمه نشده. کارم 3 برابر شد. حقوقم نصف حق واقعی ام. گفتم اشکال نداره پیش دوستامم. ولی همون دوست به ظاهر صمیمی با ورود یه نیروی جدید شروع کرد زیراب زدن. اونو برعلیه من آنتریک میکرد. خودش کیف میکرد. اولا من متوجه نشدم. ولی وقتی فهمیدم زد زیرش. مدام از طرف دفاع میکرد. از من به دروغ به همه حرف میزد. تا اینکه خودش با طرف دعواش شد. حالا نه فقط با اون درگیره با منم بده. مدام به همه بدگویی منو میکنه. کارهای خودشو میندازه گردن من. چون اونجا کوچیکه ما کارت نداریم. حضور و غیاب مشخص نیست. مدام میگه من 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت بعد ساعت کاریم وارد شدم. باعث شد کلی مرخصی من بپره. هرکاری میکنم نمیتونم خودمو ثابت کنم. لامصب مهره مار داره. کار آموزها میترسن بیان سمت من. نمیدونم چیکار کنم.حریفش هم نیستم. دعوا هم کنم بدتر تایید حرفهای اونه. خسته شدم. تورو خدا بگید با این وحشی چیکار کنم. تا حرف میزنی جیغ و داد میکنه و عربده کشی میکنه. دیگه کم آوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میرسی سر کار برو پیش یک مافوق و یک خودی نشون بده و سلام و علیک بکن  که ببینه کی آمدی

بدبختی اونه که شیفت عصرم. هیچکی نیست. منم و اون دختره. یه خانوم مسن که دم اونه همه کارهاشو براش انجام میده. کلا با هم نقشه میکشن

عزیزم ازاین ادمهای نامرد زیادن

انشالله خدادستش و رو کنه

اما بهترین حالت اینه ک دنبال کارباشی تواما

چون بهرحال ازشرایط کاری وادمهای اون محیط دلزده ای

یجایی برو ک صبح میخای بری 

خوشحال باشی

نه اینکه مدام دغدغه واسترسش پباخودت حمل کنی

از  ریاست هم بخواه که شرح وظایفت رو کامل مشخص کنه و در اون چهار چوب کار کن اما در اولی فرصت که ...

دوباره آوارگی و بیکاری. آخه چرا من؟؟؟!!!  به خدا انقدر با دقت کار میکنم که مدیون مریضا نشم. چون کارم تو آزمایشگاهه. اصلا نه غر میزنم. نه زیراب زنی. نه منم منم دارم. جالبه رشته من آزمایشگاهه. دانشگاه تهران. کاردانی به کارشناسی میخونم با رتبه 2 رقمی. یک بار هم اهل این نبودم بگم من بهترم یا بیشتر بلدم. اونها همه متفرقه هستن. موقع جواب رد کردن من هی سوتی اونهارو اصلاح میکنم. اگر من بد بودم هیچکار نمیکردم. خودشون آبروی خودشونو میبردن. حالا که من راه انداختمشون میخوان منو حذف کنن

من جای شمابودم دلایلم وباریاست مطرح میکردم وخاستعفامیکردم بزار گندکاری شون تابلوبشه خودشون میفتن ب ...

گفتم. هی میگه سکوت کنید. من جوابشو میدم. بعد طرف که میره اونو تایید میکنه. انگار ازش میترسه

ببین من معتقدم بعضیا مهره مار دارن شایدم بخاطر سابقه اش اونجاباشه بهرحال من بودم دنبال ی کاردیگه ب ...

متاسفانه باید رفت. خیلی بده آدمی که همه اش تو کار متمرکزه و دنبال نامردی نیست بیکار بشه ولی اون سرکارش باشه. میدونم اگه ماجرا برعکس بود طرف اصلا نمیذاشت بره. یه کاری میکرد همه ازش عذر بخوان. نمیدونم چرا نمیتونم حقمو بگیرم. با اینکه اصلا اشتباه ندارم و کارم خوبه به قول شما انگار طرف مهره مار داره و با همون کارشو پیش میبره

عزیزم بسپارش به خدا باور کن من خیلیا رو دیدم که اینجوری کردن و بعدش هم نون خودشون رو آجر می کنن. به نظرم به فکر یه کار جدید با شرایطی که قبلا داشتی بگرد و اصلا هم برات مهم نباشه که ای وای کارم جدیده یا محیطم جدیده مهم مهارته کاری وسابقه هست که داری بقیه اش جاافتادنه که هر جا بری  دوسه ماهه باهاشون آشنا میشی

عزیزم بسپارش به خدا باور کن من خیلیا رو دیدم که اینجوری کردن و بعدش هم نون خودشون رو آجر می کنن. به نظرم به فکر یه کار جدید با شرایطی که قبلا داشتی بگرد و اصلا هم برات مهم نباشه که ای وای کارم جدیده یا محیطم جدیده مهم مهارته کاری وسابقه هست که داری بقیه اش جاافتادنه که هر جا بری  دوسه ماهه باهاشون آشنا میشی

اونجا ساعت به دیوار داره نه؟ هر روز که وارد شدی فیلم بگیر یا به یکی که دم در هست بگو توی فیلمت ساعت اعلام کنه یه جوری که کاملا مشخص باشه. یا سر ساعت که رسیدی زنگ بزن به مافوقت از محل کار و اعلام حضور کن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺