2777
2789

درود...دوستان من ذهن قوی و روشنفکری دارم اما اگر به استعداد هام 30 درصدش عمل میکردم الان خیلی جلو بدم اما روحیه و اراده ضعیفه و این اذیتم میکنه ... کیا مثل منن چیکا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارمان گرایی یه ایده ئولوژی حساب میشه ضد حقیقت و گاهی همراه با اون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

منم همینم دخترامم به خودم رفتن خواهشا راهکاری پیدا کردی تکم کن⚘

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
همدردیم

یه زره روحیرو تقویت کنیم حله ام انمیشه بویژه ما مردا  با حقوقای کم ...من کارمندم و براحتی میتونم ادامه تحصیل و پیشرفت اما روحیه ندارم اراده  ضعیف کم کم میرم جلو اما ضعیف 32 سال ه و متاهل و یه پسر 6 سال ه

من کامنت یه کاربر تکونم داد😄

نوشته بود به جای انجام کاری واسه رسیدن به آرزوت هی بشین فکر و خیال کن

باعث شد بعد ده سال بیکاری پاشم واقعاا دنبال کار بگردم

همین امروزم رفتم مصاحبه

فردام اولین روز کاریمه

البته برام دعا کنین سفته ازم گرفت یادم رفت بنویسم بابت ضمانت

سرهمین نگرانم😢😰

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

منم گاهی مییینم آدمایی که چیز خاصی هم برای شکوفایی ندارند ولی چون اعتماد بنفس و قدرت عمل دارند چه خوب خودشون رو نشون ميدند ولی من فقط آرمانگرایی میکنم و در عمل صفرم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚