2777
2789
عنوان

کیا رژیم لاغری هستن

846 بازدید | 77 پست

چه روشی رو‌ پیش میری؟کالری شماری یا روش های دیگه؟

چقد کم کردی ؟ هفته ای چقد کم میکنی؟ ورزش هم میکنی

من دوست دارم شروع کنم دوساله بخاطر زایمان دومم خودمو ول کردم

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژیم از دکتر گرفتم فعلا یه هفته است ۱ کیلو کم کردم ۱۹ کیلو دیگه فقط مونده😂

تو میتوانی 😍من ده سال پیش کلی وزن کم کردم اولش‌ سخته ولی اینقدر حال میده وقتی لاغر میشی لباس های خوشگل می‌پوشی 

بهترین رژیم فستینگ ۱۶/۸عاااالیه من دوماه بدون سخت گیری ۱۲ کیلو کم کردم الان یک ماه ول کردم وزنم ثاب ...

آفرین😍چه خوب کم‌کردی مراقب سلامتی هم باش کم‌خونی نگیری

تو میتوانی 😍من ده سال پیش کلی وزن کم کردم اولش‌ سخته ولی اینقدر حال میده وقتی لاغر میشی لباس های خو ...

کی گفته 😒😒😒😒ب لاغر جماعت هیچی نمیاد ..انقد تحقیرررر شدم ک دلم میخواد ۱۰۰ کیلو بشم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بهترین رژیم فستینگ ۱۶/۸عاااالیه من دوماه بدون سخت گیری ۱۲ کیلو کم کردم الان یک ماه ول کردم وزنم ثاب ...

من کرفتم دریغ از یک کیلو کم کردن 

تو هشت ساعت هم مراعات میکردم تو تغذیه مثلا فقط دو تا خرما میخوردم با چایی زنجبیل دیگه هیچ چیز شیرینی ممیخوردم 

دو وعده غذای کم روغن هم میخوردم مثلا دو‌تا کف دست نان سنگک با دو تا تخم مرغ ابپز 

بعدش هم برای شام چند تا قاشق برنج کم روغن با یک تیکه سینه مرغ 

بازم کم نکردم