2777
2789

فقط توصیه میکنم‌ی مشاور بگیر خیلی پیگیر باشه بی نظم نباشع پیییییرت میکنه 

حتی اگ رتبه برتر باشه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط توصیه میکنم‌ی مشاور بگیر خیلی پیگیر باشه بی نظم نباشع پیییییرت میکنه حتی اگ رتبه برتر باشه

یه مشاور میشناسم معروف نیست،ولی دو سه ساله که کانالشو دارم و خیلی خوبه،به دانش اموزاش خیلی اهمیت میده و وقت میزاره.مثلا هربار که گزارشکار بفرستی ازت ایراد میگیره و یه ویس نیم ساعته میفرسته که اشکالتو اصلاح کنی.خودش پزشکی قبول شده.بنظرت ثبت نام کنم یا یه مشاور معروف پیدا کنم؟

ماهانه ۷۵۰ میگیره

یه مشاور میشناسم معروف نیست،ولی دو سه ساله که کانالشو دارم و خیلی خوبه،به دانش اموزاش خیلی اهمیت مید ...

ب فکر معروف بودن اصلا نباش من گرفتم رید تازه تک رقمی بود 

اگ این خوبه  همینو بگیر چون پیگیره انگار

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

یه مشاور میشناسم معروف نیست،ولی دو سه ساله که کانالشو دارم و خیلی خوبه،به دانش اموزاش خیلی اهمیت مید ...

عزیزم مشاور منم گرفتم خیلی پیگیر و خوبه دوستامم راضین قیمتشم خیلی پایین تر از اینه اگه خواستی معرفی کنم

کاربری دست دو تا دوسته

عزیزم مشاور منم گرفتم خیلی پیگیر و خوبه دوستامم راضین قیمتشم خیلی پایین تر از اینه اگه خواستی معرفی ...

اره پیجشو بفرست

این مشاوری که من میگم بانک تست هم داره،یعنی یه سری تستای خیلی خوب از منابع مختلف رو دسته بندی کردن.حتی درس به درس تست گذاشتن و اگه منبع نداشته باشی میتونی ازش استفاده کنی

هر دو هفته یکبار هم ازمون میگیره،مثل قلمچی و ....

اره پیجشو بفرستاین مشاوری که من میگم بانک تست هم داره،یعنی یه سری تستای خیلی خوب از منابع مختلف رو د ...

پیج نداره ن این بانک تست اینا نداره ولی خیلی پیگیر و خوبه 

کاربری دست دو تا دوسته