bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 عنوان کی دانشگاه فرهنگیان قبول شده 250 بازدید | 24 پست سلاممن رشتم تجربی بوده اما میخوام کنکور انسانی بدم واسه فرهنگیاناما نمیدونم از کجا شروع کنممیشه بگید روش برنامه ریزی و شیوه مطالعه تون چطور بوده؟ ایا فیلم های آموزشی میدیدید یا چیو اینکه لطفا درصداتون هم بگید ممنونم 1403/08/06 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 چه رشته ای میخوای؟ فرق نداره فقط معلم بشم😂
imhere3748 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2464 من از وسطای سال نشستم خوندمرشته امور تربیتی ک عاشقش بودم آوردمکلاس نمیرفتم فیلم از تلگرام میدیدمازمونمم دانلود میکردم دیگه از اسفند ثبت نام کردو برنامه ریزیممبا مشاورم بود ک خدا خیرش بده ازین رو ب اون رو شد وضعمکتابم ک خریدم قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
جیرینگ_جیرینگ عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 5667 فرق نداره فقط معلم بشم😂 از این جهت پرسیدم که طاهرا قبولی فرهنگیان از تجربی راحت ترهخودتم که تجربی بودی حتما اشناییت داری با درسافرهنگیان تو انسانی تاپ حساب میشه ولی تو تجربی نه
energimosbat عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8770 فرق نداره فقط معلم بشم😂 تو همون تجربی فرهنگیان میشه ها هعی😶
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 من از وسطای سال نشستم خوندمرشته امور تربیتی ک عاشقش بودم آوردمکلاس نمیرفتم فیلم از تلگرام میدیدمازم ... چه عالی ان شالله موفق باشیدمیشه بگید فیلم از چه استادایی میدید؟
daryakhanom80000 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1983 از این جهت پرسیدم که طاهرا قبولی فرهنگیان از تجربی راحت ترهخودتم که تجربی بودی حتما اشناییت داری با ... تجربی ظرفیت هاش کمه و رقابت ها سنگین تره
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 از این جهت پرسیدم که طاهرا قبولی فرهنگیان از تجربی راحت ترهخودتم که تجربی بودی حتما اشناییت داری با ... اره اما فرصت ترمیم معدل یک بار بود که استفادش کردم و نمره هامم انچنان خوب نشدو امسال چهل درصد مال دوازدهمه که برای من سوخته محسوب میشه
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 تجربی ظرفیت هاش کمه و رقابت ها سنگین تره دقیقا همین طوره
girlinlibrary عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 516 فرق نداره فقط معلم بشم😂 تجربی راحتتره ها البته ظرفیتشم کمتره ولی امسال من کسایی که از انسانی دیدم فرهنگیان آوردن بیشترشون ترازشون رتبه سه رقمی میداده😂😂ولی تجربی با تراز ۸۵۰۰ میاره اگه مصاحبه و کنکورش اوکی باشه ..
daryakhanom80000 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1983 دقیقا همین طوره ولی شما که رشتتون تجربی بوده بنظرم بهتره توی رشته خودتون کنکور بدید چون که اگه تغییر رشته بدید باید دروس فکر کنم دو پایه رو امتحان نهایی بدید و سوابق ایجاد کنید و از اون آور کنکور و تستی کار کردن هم هستکار خیلی دشوار تریه
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 تجربی راحتتره ها البته ظرفیتشم کمتره ولی امسال من کسایی که از انسانی دیدم فرهنگیان آوردن بیشترشون ... همین تو انسانی جز رشته های تاپ محسوب میشهنمیدونم چی کار کنم واقعا😂💔
bandeye_koda مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 265 ولی شما که رشتتون تجربی بوده بنظرم بهتره توی رشته خودتون کنکور بدید چون که اگه تغییر رشته بدید باید ... آخه فرصت ترمیم معدلم سوخته و نمره هام خوب نشدن اینجوری اصلا شانسشو ندارم