2777
2789

من یه دوستی دارم رابطمون هم ب این صورت چند وقت ییار مثلا ماهی یبار یا دوماه یبار اون پیام میده و دردل میکنه مشکلاتشم خیلی زیاد و‌سخته و هروقت ک باهاش حرف میزنم واقعا تا چند وقت دلم میگیره و حالم بد میشه اون فعلا پیام‌میده همیشه و وقتایی ک‌واقعا دلش پره پیام میده‌ و درد دل میکنه

قبلا چند سال پیش‌ صمیمی تر بودیم و حس خوبی بهش داشتم ولی الان فقط دلم براش میسوزه و اینکه شوهرمم ازش خوشش نمیاد  و چندین‌بار بدشو گقته از اون موقع منم‌ از دوستم سرد شدم .

حالا من کلا شروع کننده پیام نیستم‌اون خودش پیام میده ولی من‌گوش‌میدم ب درددلش تا اروم‌شه ولی خودم‌حالم بد میشه  ولی اینکه‌ بخام کلا کنارش بذارم‌یا بیمحلی کنم بهم‌عذاب وجدان میشه .‌شما بودید چیکار میکردید

چی بگم ؟؟؟؟ 

بذارش کنار
آدم سمی هست
تو رو کرده سطل آشغال

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقامنید.منم همچین دوستی دارم شوهرمم راضی نیست دختربدی نیست ولی شوهرم ازدوستی باهاش راضی نیست منم نه میتونم چیزی به اون بگم ونه میتونم ب شوهرم نه بگم واقعاسخته

عزیرم تو سطل زباله ی افکارشی

بزارش کنار

بگو برو همونجایی و پیش همون کسایی که خوشیت براشونه

برا من چص نالع هاتو نیار

مشکلات هر کس برا خودش بسه.حالا یه آدم منفی و بد هم بیاد!!

من یه دوست اینشکلی داشتم.هرروز ببخشید هرقلطی میکرد.دور دور و پسر بازی و کافه گردی و.....غماش برا من بدبخت بود‌.اونقد که منم گریه میکردم.گذاشتمش کنار.به من چه اخه منم مشکلات خودمو دارم حالا بشینم بخاطر ادم بی ارزشی اشک بریزم

والا

اره دقیقاا ولی خب دلم براش میسوزه میدونم نیاز دارهه ولی چطور کات کننم ک آسیب نمیبینه

پیام داد دیر سین کن

بعد به هفته سین بزن بگو ندیدم عزیزم

ایشالا بهتر شه

دیگه نمیفرسته

اره دقیقاا ولی خب دلم براش میسوزه میدونم نیاز دارهه ولی چطور کات کننم ک آسیب نمیبینه

ولش کن
بذارش کنار
منم میخوام همین کارو کنم
این آدما باید بزرگ بشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولش کنبذارش کنارمنم میخوام همین کارو کنماین آدما باید بزرگ بشن

بچه نیستت ولی واقعاا تنهاست نمیدونم ولی خب من حالم بد میشه از مشکلاتش قبلا خیلی بهش دلداذی میدادم ارزوم یه بار خبر خوش‌بدع ولی ن‌هربار بدتر واقعا باهام‌حرف میزنه تا مدتها دلم‌میگییرع

چی بگم ؟؟؟؟ 
بچه نیستت ولی واقعاا تنهاست نمیدونم ولی خب من حالم بد میشه از مشکلاتش قبلا خیلی بهش دلداذی میدادم ار ...

بهش بگو ببخشید عزیزم اما زندگی هم تلخی داره هم شیرینی
ما دوست هستیم نه فقط برای لحظات تلخ زندگی
من حس خوبی از این نوع ارتباط نمی گیرم..من فقط وسیله ی دفع احساسات منفی تو نیستم، من میخوام دوستِ تو باشم. اما این روالی که تو انتخاب کردی( طبق روش زندگی ات) باعث میشه دوستی مون بهم بخوره