نه عزیزم صبر کن و کم نیار . ازش بگیر تا قرون آخرشو بذار پای گ . و هی که خورده بمونه
واقعا خیلی سخته من با اینکه وکیل دارم اما انقد فشار رومه که راضیم یه چیزم دستی بدم حالا اون چنان میگه میخنده و مطمئنم الآنم داره بهم خیانت میکنه بود و نبود من براش فرقی نداره که بخواد اذیت شع
ببین به اون عوضی فکر نکن که داره چه غلطی میکنه واسه منم زیاد میخندید و خوش بود ولی دیدم چه جوری خ ...
انشاالله خدا جواب اینم بزاره تو کاسش حداقل یذره دلم آروم بگیره این انقد بیشرف بود ناموس خودش فروخت به همه میگه زنم خرابه دارم طلاقش میدم این بیشتر از خیانتش منو سوزوند😅
چه راهی مثلا این آقا شرایط فراهم کردن اسباب و خونه نداشته باش چی فرقی هم میکنه ؟؟
اگ باکره هستی مرد نمیتونه بدون اجازه ازدواج مجدد کنه.
و اگ مرد نمیتونه خونه و وسایل خونه برات تهیه کنه درخواست طلاق اصلا نده، شکایت کن بگو شرایطم عسر و حرج هست.
با این روش احتمال اینکه بتونی طلاق بگیری هست، ولس ممکنه 2،3 سال طول بکشه
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂