2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
همین کار کردم چاره ای نداشتم اما انقد مارمولکن این مردا راحت میپیچونن میکنن سالی یه سکه یعنی زن فقط ...

نه عزیزم صبر کن و کم نیار . ازش بگیر تا قرون آخرشو بذار پای گ . و هی که خورده بمونه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم حدودیک سال،آخرهیشکی متوجه نشد آخه دخترخودش پسرودوس داشت وضع مالیشونم عالی بود دختره میگفت م ...

حتما توافق کردن کاش برای منم تو یسال تموم شه بلاتکلیفی خیلی حس بدیه برای مرداکه فرقی نداره اون الان داره لاشی بازیاش می‌کنه اما من فقط دارم داغون میشم 

نه عزیزم صبر کن و کم نیار . ازش بگیر تا قرون آخرشو بذار پای گ . و هی که خورده بمونه

واقعا خیلی سخته من با اینکه وکیل دارم اما انقد فشار رومه که راضیم یه چیزم دستی بدم حالا اون چنان میگه می‌خنده و مطمئنم الآنم داره بهم خیانت می‌کنه بود و نبود من براش فرقی نداره که بخواد اذیت شع

واقعا خیلی سخته من با اینکه وکیل دارم اما انقد فشار رومه که راضیم یه چیزم دستی بدم حالا اون چنان میگ ...

ببین به اون عوضی فکر نکن که داره چه غلطی می‌کنه واسه منم زیاد می‌خندید و خوش بود  ولی دیدم چه جوری خدا حالشو گرفت و مزدشو گذاشت کف دستش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ببین به اون عوضی فکر نکن که داره چه غلطی می‌کنه واسه منم زیاد می‌خندید و خوش بود ولی دیدم چه جوری خ ...

انشاالله خدا جواب اینم بزاره تو کاسش حداقل یذره دلم آروم بگیره این انقد بیشرف بود ناموس خودش فروخت به همه میگه زنم خرابه دارم طلاقش میدم این بیشتر از خیانتش منو سوزوند😅

چه راهی مثلا این آقا شرایط فراهم کردن اسباب و خونه نداشته باش چی فرقی هم می‌کنه ؟؟

اگ باکره هستی مرد نمیتونه بدون اجازه ازدواج مجدد کنه.

و اگ مرد نمیتونه خونه و وسایل خونه برات تهیه کنه درخواست طلاق اصلا نده، شکایت کن بگو شرایطم عسر و حرج هست.

با این روش احتمال اینکه بتونی طلاق بگیری هست، ولس ممکنه 2،3 سال طول بکشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ب وکیلت بگو از طریق عسر و حرج برات اقدام کنه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ب وکیلت بگو از طریق عسر و حرج برات اقدام کنه

از طریق نفقه و مهریه  اقدام کرده چون نفقه هم بهم نمی‌داد اگه بخواد بهم نفقه و مهریه هم بده دیگ شرایط فراهم کردن خونه و وسایل نداره