2777
2789

من عاشق ترشی سیر هستم ولی درحسرتشم بخاطر بوش نمیخورم 🥲🥲🥲ولی همش هوسم میکنه🥲

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
بله نمیشه آخه بنظرم..

چرا نمیشه تاثیرداره و خوشمزه میشه 

یا اگه آبلیمو دوست نداری پیاز رو نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور خوردش کن تو سالاد 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سیر خام رو نمیگم سیرسرکه رو میگم عاشقشم ولی سالهاس نخوردم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
وا بخور خب اگه جایی رفتنی نیستی

هرروز دخترمو کلاس میبرم بعد شوهرمم حساس روبوی سیرترشی

نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور و ترشی درست کن

اها اینجوری بوش میره؟؟

ترشی سیر سیاها بو نداره که. قشنگ رسیده و جا افتاده باشهمنظورم اون بوییه ک بعد از خوردن تو دهن بمونه

منم دقیق همون بو رو میگم ..جدی اون سیاها بو نداره؟؟؟،یبار خونه ابجیم دوتاخوردم البته سیاه نبود شوهرم گفت دیگه نخور بو میده

هرروز دخترمو کلاس میبرم بعد شوهرمم حساس روبوی سیرترشی

آهان نه دیگه اگه قرار شما بخوری اونم باید سیر تزشی بخوره تا هر دوتاشون بوشو حس نکنید 

معمولا من و همسرم  هردو میخورم تا بوش اذیتمون نکنه