دکستروز مدیر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3394 عنوان یراه واس بوی پیاز بگین میخوام برم قراااار | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست کاش نمیخوردم ظهریمسواک و ادامس حلش میکنه یا دیگ چیکار کنم 1403/08/06 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 846 من عاشق ترشی سیر هستم ولی درحسرتشم بخاطر بوش نمیخورم 🥲🥲🥲ولی همش هوسم میکنه🥲 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
معجزه_تلاشهام عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2143 بله نمیشه آخه بنظرم.. چرا نمیشه تاثیرداره و خوشمزه میشه یا اگه آبلیمو دوست نداری پیاز رو نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور خوردش کن تو سالاد برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59803 خدایی من که اینجوری نیستم وقتی آبگوشت درست میکنم میشینم با یه پیاز گنده میخورم جات خالی نوش جانولی بوش اذیتت نمیکنه؟ اطرافیانت چی؟من با سبزی خوردن ترررشی دوست دارم ابگوشتو🤤
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59803 میشه از قبل بخوابونی تو آبلیمو بوشو میگیره؟من کلا با پیاز خام میونه خوبی ندارم. این برای کسایی ک دوست دارن راه حل خوبیه اگر بوشو بگیره
بین_الحرمین عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2840 من عاشق ترشی سیر هستم ولی درحسرتشم بخاطر بوش نمیخورم 🥲🥲🥲ولی همش هوسم میکنه🥲 وا بخور خب اگه جایی رفتنی نیستی
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 846 نه سیر خام رو نمیگم سیرسرکه رو میگم عاشقشم ولی سالهاس نخوردم برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
معجزه_تلاشهام عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2143 من عاشق ترشی سیر هستم ولی درحسرتشم بخاطر بوش نمیخورم 🥲🥲🥲ولی همش هوسم میکنه🥲 نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور و ترشی درست کن برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 846 وا بخور خب اگه جایی رفتنی نیستی هرروز دخترمو کلاس میبرم بعد شوهرمم حساس روبوی سیرترشی برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
بین_الحرمین عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2840 نوش جانولی بوش اذیتت نمیکنه؟ اطرافیانت چی؟من با سبزی خوردن ترررشی دوست دارم ابگوشتو🤤 وای مگهمیشه با آبگوشت پیاز نخورد منکه عاشق سیر ترشیم
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59803 من عاشق ترشی سیر هستم ولی درحسرتشم بخاطر بوش نمیخورم 🥲🥲🥲ولی همش هوسم میکنه🥲 ترشی سیر سیاها بو نداره که. قشنگ رسیده و جا افتاده باشهمنظورم اون بوییه ک بعد از خوردن تو دهن بمونه
معجزه_تلاشهام عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2143 نه سیر خام رو نمیگم سیرسرکه رو میگم عاشقشم ولی سالهاس نخوردم نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور و ترشی درست کن برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 846 نیم ساعت بخوابون تو آبلیمو بعد بشور و ترشی درست کن اها اینجوری بوش میره؟؟ برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59803 نه سیر خام رو نمیگم سیرسرکه رو میگم عاشقشم ولی سالهاس نخوردم ترشیش بو نمیده عزیزم. بخور
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 846 ترشی سیر سیاها بو نداره که. قشنگ رسیده و جا افتاده باشهمنظورم اون بوییه ک بعد از خوردن تو دهن بمونه منم دقیق همون بو رو میگم ..جدی اون سیاها بو نداره؟؟؟،یبار خونه ابجیم دوتاخوردم البته سیاه نبود شوهرم گفت دیگه نخور بو میده برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
بین_الحرمین عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2840 هرروز دخترمو کلاس میبرم بعد شوهرمم حساس روبوی سیرترشی آهان نه دیگه اگه قرار شما بخوری اونم باید سیر تزشی بخوره تا هر دوتاشون بوشو حس نکنید معمولا من و همسرم هردو میخورم تا بوش اذیتمون نکنه