دوست صمیمی مدرسم از ناکجاآباد حامله شده و بهم نمیگه چه اتفاقی افتاده و حتی به خونوادش هم نگفته من نمیدونم چیکار کنم دوستم حالش خوب نیست و افسرده شده اگه به خوانوادش بگه شاید کمکش کنن نمیدونم چیکار کنم
عجب چه راحت، ما متاهل تو حسرت بچه، اونوقت یه دختر مجرد راحت باردار میشه، قربون خدا برم
دقیقا با تحرک پایین اسپرم نامزدم و تنبلی تخمدانم باردار شدم ولی بخاطر مریضیم مجبور به سقط
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
چی بگم ادم تو کاره خدا میمونه، ان شاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد
دقیقااا ♥️مرسی عزیزم
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
عجب چه راحت، ما متاهل تو حسرت بچه، اونوقت یه دختر مجرد راحت باردار میشه، قربون خدا برم
دقیقا
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡