2777
2789

خانوما سلام،من تنبلی تخمدان دارم اما پریودام منظمه،یکساله و یه ماهه تو اقدامم

متاسفانه تنبلی برام تبدیل به نازایی شده

به نظرتون اگه برم دکتر بهم دارو بدن زود باردار میشم یانه

توروخدا جواب بدین

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

مگه میشه پریود منظم باشه و تنبلی داش؟؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ان شاالله زود باردار میشیاز کجا فهمیدی تنبلی داری؟

ممنون عزیزم

پنج ماهه پیش سونو دادم

ولی دکتر گفت اصلاح سبک کن

چهار ماه اصلاح سبک کردم نتیجه نگرفتم

الان میخوام دکترمو عوض کنم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

این دوتا کاربری سرچ کن این تاپیکاشو بخون ببین قدرت میخوره یانه

وای به خدا خسته شدم از اصلاح سبک

البته هنوز تا حدودی رعایت میکنم

ممنون عزیزمپنج ماهه پیش سونو دادمولی دکتر گفت اصلاح سبک کنچهار ماه اصلاح سبک کردم نتیجه نگرفتمالان م ...

با سونو شکمی مشخص میشه؟

یا حتما باید واژینال باشه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
با سونو شکمی مشخص میشه؟یا حتما باید واژینال باشه

با هردو میشه،من واژینال گرفتم ،واژینال دقیقتره