2777
2789
عنوان

خوشبحال اونا که دلشون میگیره میرن خونه مامان باباشون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم نفهمه ب قیمت فاصله گرفتن از بچشون خدا شفاشون بده خوبه یکم ب دل توهم فکرکنن

من اونموقعم که خونشون بودم هیچکی براش اهمیت نداشت

عقد که بودیم یه سری وسایل شخصیمو جمع کرده بودم گذاشته بودم تو کارتن که ببرم خونه خودم ،یه روز که نبودم همشونو با خواهرم گشته بودن که نکنه یه وقت چیز اضافه ای ببرم از خونشون،چندتا چیزم از توش برداشتن و گفتن لازم نیست اینارو ببری

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

من اونموقعم که خونشون بودم هیچکی براش اهمیت نداشتعقد که بودیم یه سری وسایل شخصیمو جمع کرده بودم گذاش ...

بیشتر شبیه نامادریته پس قدر شوهرتون بدون فکر کنم فقط این دوستت داره تا ابد باهاته

بیشتر شبیه نامادریته پس قدر شوهرتون بدون فکر کنم فقط این دوستت داره تا ابد باهاته

شاید بدتر از نامادری

من قرص متفورمین مصرف میکنم،تو دوران عقد به خواهرم گفته بود قرصارو بردار بگه شوهرش براش بخره

یه بارم پریود بودم میخواستم برم خونه مادرشوهرم یه بسته نصفه نوار بهداشتی برداشتم بردم بعد که برگشتم گفت دیگه از اینجا چیزی نبری ها بگو بخره برات

تو دوران عقدم غذا میخوردم حس میکردم زورش میاد،چند کیلو وزن کم کردم

حالا بماند که اونموقعم شوهرمو راه نمیداد خونه

چه دوران سخت و بدی بود،الان هرروز میگم خدایا شکرت که گذشت

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

بستگی داره اگه تو فامیلتون این چیزا زشت و بده خب حق دارن

منکه نمیخوام هرروز برم اونجا نهایتا ۳ ۴روزی یه بار برم،یعنی نمیتونن بخاطر من اون یه روزو خونه بمونن انقد سخته براشون

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠