2777
2789
عنوان

سوال خصوصی 🫢

356 بازدید | 21 پست

دخترا 

من پودر موبر استفاده کردم برای نواحی حساس

بار اولم نبود ولی بین جلسات لیزرم فاصله افتاد دیگه این سری اومدم سراغ این راه.

و الان پوستم بشدت میسوزه. (حساسیت ندارم ولی مثل اینکه یکم بد استفاده کردم)

راهی هست این سوزش سریع بیافته؟ ژلوفن بخورم؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ی بار زیاد موند سوختم هیچ کاری نمیشه بکنی 

لباس زیر نپوش 

مرطوب کننده بزن تا اوکی شه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

نه ژلوفن الکی نخور، تحمل کن خوب میشه

چقدر صبر کنم؟ 🥺😭

عجب اشتباهی کردم این حرکتای یهویی کار دست آدم میدن

وای منم ی بار زیاد موند سوختم هیچ کاری نمیشه بکنی لباس زیر نپوش مرطوب کننده بزن تا اوکی شه

مرطوب کننده بهترش میکنه؟ میترسم بدتر کباب شم

ژلوفن چ ربطی ب سوزش دارع همون پمادی ک بعد لیزر میزنی بزن خوب میشع

بعد لیزر من پماد نمیزنم ضمنا تنها ضد دردی که داشتم رو گفتم و سوال کردم

مرطوب کننده بهترش میکنه؟ میترسم بدتر کباب شم

من ک زدم اون زمان 

نمیدونم😂😂

وای میدونم ک چی میکشی  اتیش گرفتم یعنی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍