باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 عنوان عمل لیزیک چشم انجام بدم میتونم دماغم عمل کنم 713 بازدید | 27 پست خانما کسایی ک انجام دادن کمک کنن من میخام هم دماغمو عمل کنم هم چشممو ولی نمیدونم اول کدوم انجام بدم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡ 1403/08/06 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 موقع عمل بینی به چشم پماد میزنن که مشکلی پیش نمیاد عمل لیزیکم تازه باشه؟ خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
هزاربار_تعلیق_شده عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7313 اول چشمچون نمیتونی عینک بزنی بعد عمل بینیلنزم دردسرای خودشو داره راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 اول چشمچون نمیتونی عینک بزنی بعد عمل بینیلنزم دردسرای خودشو داره هردو میتونم تو ی ماه انجام بدم؟چون میخام برم تهران نمیتونم هی برگردم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
هزاربار_تعلیق_شده عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7313 هردو میتونم تو ی ماه انجام بدم؟چون میخام برم تهران نمیتونم هی برگردم باید ببینی دکترت کی بهت نوبت عمل چشمتو میدهبعدش یکی دو هفته مراقبت داره راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)
گلاریسس عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8312 بنظرم نشدنیهبعد عمل چشم تا ۶ ماه نباید به سطح چشم فشار و... وارد بشه توی عمل بینی هزار مدل ضربه و اره و... به چشم ممکنه وارد بشه
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 باید ببینی دکترت کی بهت نوبت عمل چشمتو میدهبعدش یکی دو هفته مراقبت داره مرسی قلبم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 بنظرم نشدنیهبعد عمل چشم تا ۶ ماه نباید به سطح چشم فشار و... وارد بشه توی عمل بینی هزار مدل ضربه و ار ... وااایی چیکار کنم حالااااا خانوادم راضی نمیشن منو باز ببرن یعنی آرزوشو ب گور ببرم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
macanband عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3714 کدوم بیمارستان میخای عمل کنی؟ بعد اینکه کسی اطرافتون ناخنک چشم نداشته و درمان کرده باشه؟ من نمیدونم چیکا کنم😭 میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️
گوجه_سبزتونم عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 8085 کدوم بیمارستان میخای عمل کنی؟ بعد اینکه کسی اطرافتون ناخنک چشم نداشته و درمان کرده باشه؟ من نمیدونم ... فک کنم باید جراحی کنی
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1268 کدوم بیمارستان میخای عمل کنی؟ بعد اینکه کسی اطرافتون ناخنک چشم نداشته و درمان کرده باشه؟ من نمیدونم ... نمیدونم هنوز فقط پولشو جور کردم نهههه بخدا بازم برو پیش دکتر چشم حساسه خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡