2777
2789
عنوان

خیلی غیر منتظره فهمیدم که باردارم

1348 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها شیشیوا هستم نمیدونم الان کسی از دوستای من یاکسایی که من میشناسن هستن یا نه .ولی قبلا اینجایک مختصر از خودم و زندگیم تعریف کرده بودم از نحوه ازدواجم و زندگیم و مشکل دلدر دهام و اینکه به خاطر اینکه دلدردهام عود نکنه فعلا به بچه فکر نمیکنیم.و حالا به طور خیلی غیر منتظره فهمیم باردارم و به همسرم هنوز نگفتم  بچه ها ببخشید من اون کاربری قبلیمو خودم گفتم قطع دسترسی کنن  تاپیک هامو هم پاک کنن چون تصمیم داشتم یک مدت نیام و به بقیه کارام برسم.ولی واقعا بااین اتفاقی که افتاد خیلی احتیاج دارم که باهاتون صحبت کنم ذهنم خیلی پراکندس الان.از طرفی خیلی خوشحال از طرفی واقعا استرس دارم سر در گمم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارک باشه.. حالا چرا سردرگمی؟

من واقعا هیچ امادگی ندارم حتی نیم درصد هم بهش فکر نکرده بودم حتی به همسرمم نگفتمم هنوز

چرا عزیزم  استرس و  سردرگمی؟واینکه بارداریتو تبریک میگم گلم قسمتت بوده نی نی بیاد تو دلت

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یکی ازکاربرها اینجا بود دوس ندارم اسمشو بگم

اون هم وقتی فهمید حاملس خیلی غصه میخورد وتاپیک زد اما الان خیلی خوشحاله خودش چندبار گفته واقعا پشیمونم چطور دلم اومد از بارداریم ناراحت باشم😊

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
یکی ازکاربرها اینجا بود دوس ندارم اسمشو بگم اون هم وقتی فهمید حاملس خیلی غصه میخورد وتاپیک زد اما ا ...

عزیزم من ناراحت نیستم فقط خیلی غیر منتظره بود و گیجم واقعا .

عزیزم من ناراحت نیستم فقط خیلی غیر منتظره بود و گیجم واقعا .

درکت میکنم عزیزم❤ همه گیج میشن تو شرایط مشابه

داری مامان میشیا اتفاق خیلی بزرگیه 😍

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆