2777
2789

۱۱سالشع چون هرساله زمستون خیلی سرما میخورد امسال با مشورت پزشک رفتیم داروخونه واکسن آنفولانزا گرفتیم بردیم درمانگاه تزریق کردن براش

از اون روز تا حالا دو هفته گذشته بچه شکم و کمرش ریخته بود بیرون دون دون شده بود هرجا دکتر می‌بردیم متوجه نمیشدن از چیه دیشب بردیمش متخصص متوجه شدیم دکتر داروخونه  واکسن بالای ۱۸سال داده ب بچه ۱۱ساله 

الان کل بدنش ریخته بیرون اصلا افتضاااح همه دون دون قرمزرز خیلی زیاد گردنش نابوده صورتشم داره میشه بچه اصلا حالش خوب نیست این ک همش درحال شیطونی کردن بود از جاش بلند نمیشه حرف نمیزنه 😭😭 همه حالا رفتن دکتر شدن سلامتی بقیه براشون مهم نیست لعنت به دکتر داروخونه 

بچه حالش بده😔

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان بستری نکردین؟خدا لعنتش کنه

ن ولی کلی دارو داد گفت طول می‌کشه خوب بشه مامانم مدام گریه میکنه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

اخه مگه بچه وبزرگ فرق داره 

همسرمو دخترم باهم رفتن زدن

من متوجه نشدم 

دختر منم دست و پاش میخارید زخم گرده بود 

من بعد واکسن ازیترومایسینشم میدادم نمیدونستم برا اینه یا اونه

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

اخه مگه بچه وبزرگ فرق داره همسرمو دخترم باهم رفتن زدنمن متوجه نشدم دختر منم دست و پاش میخارید زخم گر ...

اره این واکسن به هرکسی با توجه ب سنش تزریق میکنن برای داداشم باید واکسن زیر۱۸سال میداد