2777
2789
عنوان

نباید ب این دختر حسودی کنم گناهه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست

اول خواستم نظر نذارم چون گفتی نصیحت نه😀

ولی خب اجازه بده بنویسم برات واقعیت رو که

نه من از این حسا نمی گیرم

خب واسه کسی که ارزش نداره ارزشی نذار 

هرچه قدر درونمون رو غنی کنیم افراد غنی هم به سمتمون میان بی نیاز بودن از توجه دیگران واقعا حس خوبی هست 

اینکه تنهائیت بهادار و ارزشمند باشه

البته آدم نیاز داره به معاشرت و امیدوارم توی یه جمعِ خوب بیفتی 

من خدا رو شکر می کنم سالم هستم 

آرزو می کنم حس های خوب دورت رو بگیرن

زشت ندیدی،منم اون👩‍🦯

حس میکنم زیبایی فقط اعتماد ب نفست ایراد داره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من محجبه هستمهمکارام تو شرکت کلا روسری هم ندارن بخاطر همین نهار که میرم واقعا اعتماد بنفسم میاد پایی ...

منم مجردم عزیزم،رابطه های خیلی بدی داشتم ،خیلی چیزا باعثش میشه ادم این حسارو داشته باشه،فقط میدونم اذیتم ،حتی دعا میکنم این دخترا جمعشون خراب شه🤦‍♀️دوستیشون بد شه،همون اخلاقاشون گند،ولی خیلی شادن

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

اااااره،همینه🥲وقتایی که تنها نباشم انقد صورتم بشاش ،لپام گل میندازه،و همه میگن چه ناز میشم،امان از ...

رو کسی کراش نیستی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اینکه هر...زس دختره بکنار ولی لبخند بهترین ارایش رو صورت ی زن میتونه باشه

من نمیتونم لبخند بزنم،اینا شرایط ژندگیشون عالیه،خبر دارم،ولی من نه،دتس خودم نیست واقعا،صورتم غمگین

ااااره میدونم،مشکلم درونیه،حس بی اعتماد به نفسی دارم،حس میکنم زشت ترین ادم حمعم،ولی بهترین هیکلو دار ...

اینکه یک دختر با یک مرد متاهل رابطه بگیر سبب میشه حس کنم چقدر اون دختر بی. ارزش وپسته و چهره اش هرچقدر جذابیت داشته باشه برام بی ارزش میشه ودوست دارم خفه اش کنم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

هیچ وقت برای توجه مردها حسودی نمیکنم اونم همچین مردی. ببخشید گفتی اون دخترا بدجنسن اما رفتار خودت هم ...

اونا سالمن،اونا شرایط زندگی منو ندارن،اونا بدجنسن چون خیلی عادیه براشون که تیک یمزنن با متاهل،دختره کیف میکنه حتی ،من حسودیم به همه چیزه،حسودی نیست یه جور حسرته شاید 

اول خواستم نظر نذارم چون گفتی نصیحت نه😀ولی خب اجازه بده بنویسم برات واقعیت رو کهنه من از این حسا نم ...

چجوری حس خوب بگیرم،محل کارم همکارام بدن،خونه باز شرایط بده،هیچ جا هم نمیرم،میشه بگی تو چجوری حس خوب داری؟

خداروشکر من اینجوری نیستم . تو محل کار من خودمو قاطیشون نمیکنم ولی چندتا همکار خانوم دارم ، با همه لاس میزنن و یه جور دم دستی هستن ، همه مردا همکار باهاشون شوخی دستی و..... میکنن که همین چند روز پیش یکی از این دخترا رو بخاطر حاشیه اخراج کردن

حس میکنم زیبایی فقط اعتماد ب نفست ایراد داره

میگن زیبام،ولی خودم این حسو ندارم،نمیدونم واقعا شده حتب گفتن از زیلایی چشام،هیکلم و ...بااارها،ولی خودم حالم بده

عزیزم چرا حسودی ماشالله شاغلین خودتم گفتی که تیپت خوبه مشکل هم برای همه هست سعی کن زندگی کنی ولذت بب ...

نمیدونم چم شده،از هر نظر از همشون عالی ترم،ولی وقتی جمع میبندن و میگن میخندن و من تنهام حالم بد میشه

اونا سالمن،اونا شرایط زندگی منو ندارن،اونا بدجنسن چون خیلی عادیه براشون که تیک یمزنن با متاهل،دختره ...

چند سالته؟ این جور آدم‌ها اندازه ذره ای ارزش ندارن حواست ب پیشرفت خودت باشه و توجهت رو از دیگران بردار. منم جایی که کار میکنم با کسی دوست نیستم اما حسودی و‌ حسرت و این چیزا نه. اصلا برام مهم نیستن تا وقتی که به کارم لطمه نزنن

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.