2777
2789

دختره تیک میزنه با مرد متاهل ،همکاریم هممون

ولی من چرا ته دلم حسودیم میشه😐مرده ازاین زپرتیا لاتا ست بچه هم داره ،وحشیه،اهل دعوا،بی فرهنگ،مشروب خور،فقط قیافش جذابه 

ولی وقتی به دختره نگا میکنه من حرصم میگیره 

کلا خیلی حس حسادت دارم وقتی مرکز توجه نباشم

امروز یه گروه دخترامون که باهم حسابی رفیقن و خیلی بدجنس و عقده این با هم حرف میزدن و من تک افتاذه بودم ،کلا اعتماد به نفسم پودر شد.

حتی حس میکنم خیلی زشتم ،هرکاری تو صورتم کنم باز زشتم،همش تو خودمم،همشپکرم،حتی راحت نمیتونم بحرفم و گرم نمیگیرم،تنها دختر جمع منم 

نصیحت نمیخواما،فقط بگین تنها نیستم،بگین شمام این حسارو دارین

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

زندگیم خوب نیست،همش تنهاییه،هیچ جا نمیریم روحیم عوض شه،کلی مشکلات حل نشدنی داریم ،همش تلنبار شده ،باعث شده حالم اینحوری شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من از این حسا ندارم چون اولا مقایسه نمیکنم خودمو با کسی دوما از این دخترا حس فوق العاده بد میگیرم

چرا اینحوری نیستی،منم میخوام از این حسای بد دور شم 

نه من از این حسا ندارم چون اولا مقایسه نمیکنم خودمو با کسی دوما از این دخترا حس فوق العاده بد میگیرم

ببین دختره خیلی شیکه،خیلی بااعتماد به نفس،به کسی محل نمیده،همیشه لبخند به لبشه،یغنی عین خیالش نیست که همه میدونن تیک میزنن با هم 

از این حسا ندارم اصلنم نمیتونم درکت کنم ب چی این چیزا حسودی میکنی من بودم چندشم میشد ننگه عاره حسادت ...

ااااره میدونم،مشکلم درونیه،حس بی اعتماد به نفسی دارم،حس میکنم زشت ترین ادم حمعم،ولی بهترین هیکلو دارم حتی،نمیدونم چمه،این دختره انقد لبخند به لبه،همیشه با دوستاشه،من تنهام این بیشتر اذیتم میکنه و حس بد میده بهم

چیزی بگین خب🥺

چون دوستی نداری چون رابطه جالب و بدون زره ای فریب و خالصانه ندیدی ب اون دختر حسادت میگنی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اسی چه شکلی ای

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چون دوستی نداری چون رابطه جالب و بدون زره ای فریب و خالصانه ندیدی ب اون دختر حسادت میگنی

اااااره،همینه🥲وقتایی که تنها نباشم انقد صورتم بشاش ،لپام گل میندازه،و همه میگن چه ناز میشم،امان از خونواده ای که پایه هیچی نیستن،تنهایی خیلی اذیتم میکنه

من محجبه هستم

همکارام تو شرکت کلا روسری هم ندارن 

بخاطر همین نهار که میرم واقعا اعتماد بنفسم میاد پایین 

در صورتی که اعتماد بنفسم کلا بالاست

ولی اینکه انگار اونا به تیم هستن باعث حسادتم میشه 

یا همین که شما گفتی (اینکه یه مردی به یکی دیگه نگاه کنه و... حسودیم میشه) 

شاید در مورد من دلیلش این باشه که مجرد هستم و کسی نیست که بهم محبت و توجه کنه 

هیچ وقت برای توجه مردها حسودی نمیکنم اونم همچین مردی. ببخشید گفتی اون دخترا بدجنسن اما رفتار خودت هم نشون دهنده خوش جنسی نیست 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.