2777
2789
عنوان

نامزدم 🥲

207 بازدید | 15 پست

داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم یهو بحث کشید سمت یه دختر گفت آره اتفاقاً خیلی قشنگه لاغرم هم هست گفتم بهش پس قشنگه گفت هر کی قشنگه از نظر تو مجرم هست آخه دختره قیافش خیلی معمولی هست طلاق هم گرفته گفتم اون که نمیتونی بگیری ولی خواهرش که هم سن من هست می‌گرفتی گفت آخه نمیدادنم که گفتم پس رفتی ندادن منم قطع کردم اعصابم خورده😭

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.

با پسرای اینجوری که حرف زدن بلد نیستن ازدواج نکنید تا آخر عمر باید حرص بخوری از بیشعوریش

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فرار کن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بگو میخاستیم اونو به تو نمیدادن

میخواستم بگم من خر شدم قبول کردم نگفتم بهش به مامانم گفتم گفت راست میگه هزار جا رفتن ندادن

ب جهنم ک ناراحته...تو ک قلبت شکسته مهم نیستی

چیکار کنم که دو دلم بزنم بهم 🙂

خیلی بدبختم که تو شهر کوچیکم خانواده ام هم پشتم نیستن

چیکار کنم که دو دلم بزنم بهم 🙂خیلی بدبختم که تو شهر کوچیکم خانواده ام هم پشتم نیستن

من نمیگم بهم بزن یا هرچی

فقط میگم باید کاری کنی ک دفعه آخرش بشه

زبون درازِ مغز نخودی رو

ببخشید یاد خودم افتادم عصبی میشم‌‌

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...