2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2351418 بازدید | 25721 پست
بچه ها یکی ازتاپیک محلول جادویی اسکرین بگیره من حافظم پره .

گلم بیا تاپیک دورهمی که لینکش صفحه ی قبله

من اسکرین میگیرم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همه چیزم درسته، مطمئنم فریتینم پایینه ولی دیگه اینقد که حتی با سه ماه استفاده از محلول ریزش من باز ...

گزنه رو میخوری؟ با گزنه فریتینم خیلی بالا رفته ها

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اما جونم😍😍😍😍😘😘😘 دلم برات تنگ شده بودددا چرا قشنگم آخه یعنی هیچی موی ریز در نیاوردی؟ ی ...

سلام شیوانا جان  همین که به یادمی ی دنیا میارزه ... حقیقتش من اصلا خارش نداشتم یه مدتیه خارش دارم وللی بیشتر وقتی که روسری میزارم قبلا اینجوری نبودم امیدورام منم مو در بیارم پناه بر خدا... راستی من پریودام از زمان استفاده از این محلول خیلی عقب میره قبل از شروع محلول یه سونو معمولی رفتم کیست نداشتم آزمایش خاصی لازمه لطفا بهم بگین

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
بچه ها واقعا ازتون معذرت میخوام اگه ناراحت شدین یا حالتون گرفته شد با حرفام حلالم کنید تمام سعیمو ...

الی گلم امید تو بدست اوردن مو هست حتی اگر این راه برات جواب نده شاید صد راه  دیگه که برای بقیه جواب داده برای شما جواب بده ناامیدی یعنی امید نداشته باشی دیگه مو بدست بیاری .. در باور کنننن خوندن پیامت برام خوشاینده لطفا باش و تلاش کن حتی اگگر از راه دیگه... صادقانه بگم من امیدم با نگاه به گلدون خونم حفظ می کنم دو تا گلدون کاکتوس دارم اولی خیلی اروم جوانه زد و کمی رشد کرد چند ماه گذشت ولی از دومی ی سانت رشد هم خبری نبود باور کن می خواستم بندازمش (خیلی کوچولو بود زیبا نبود) اولی همچنان اروم اروم جوانه میزد تا بدفعه ای دیدم گلوم رشد کرده باور کن رشد یدفعه ای در حدی که مهمونام هم متوجه شد شاید من و شما مثل این گلدون باشیم شایدم نه  .. در ضمن به نظرم یه خورده از نظر روحی خسته ای درسته؟.. کارت رو به راه شد؟

سحرررررر دل شیوانا رو شکستن با حرفای بیربط

متاسفانه داشتم  دیدم .

نازنین دوستای من مهربونترازهردوست حقیقی های من.من باتمام وجودم تک تکون رودوست دارم

ببینیددوستان من این تاپیک روزدم چون واقعاناامیدبودم هیچکس هیچکس منومجبورنکردک این محلول روبزنم.شیوانای عزیزم راهی رو ک رفته بودتجربه ای ک داشا رودراختیارم گذاشت من پیش خودم گفتم این همه داروی شیمیایی ک صدپله مضرراتش بیشتره روبی چون وچرااستفاده میکنم دیگ حناروک ازقدیم سفارشش شده دیگ فوقش جواب ننیگیرم بدترک  نمیشه.بااین دیدگاه شروع ب استفاده کردم بارهاهم این حرفاروزدم .لطفخدای بزرگ وامام رضای نازنین شامل حالم شدنمیگم کامل پرپرشدولی خداروشکرخیلی بهترشدم ریزشمم 3 الی 4تاتارمودرروزهستش.توروخدا دل کسیونشکنیم کسی مارومجبورنکردب استفاده .من بی نهایت ازصمیم قلبم ازشیوانای مهربون تشکرمیکنم انشالله درتمام مراحل زندگیش موفق باشه.دوستای مهربونم بخداطرزفکرتون استرس تغذیه ...خیلی تاثیرداره.صحبت روکوتاه میکنم منتظرم نی نی یارجوابموبده.اگربدی ازم دیدیدحلال کنید روی همتون رومیبوسم.ازدوستای نازنینم تقاضادارم اگردلشون شکست ب واسطه این تاپیک بخاطره من اگربراشون دوست خوبی بودم ببخشن انگارب من بی احترامی شده .ببخشید.عاشقتونم.

جالبه وقتی اون خانمه گف ی تحقیق طب سنتی یهو شیوانا گف باید برم وقتی جو منفی کل تاپیک و گرفت و آنجیلا ...

اخه یکم این مغز تو کلتو ب کار بنداز ی سودی ک شیوانا میبره رو ب ما بگو جز وقت تلفی خرج اینترنت و دست درذ؟ تحقیق؟؟؟اخه اونی ک اینو گفته  خودشم خندش نمیگیره؟؟؟ازمایش موشک هسته ای ک نیس خانم روغن و حناس  اگ یکم فک گنی میبنین بدنا متفاوتا نتجه ها متفاوت 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

سلام بچه ها من اصلا صفحات قبلو نخوندم دیدم تاپیک راجع به کم پشتی موعه اومدم یه راهکار بگیرم ازتون،مامان من موهای جلوی سرش خیلی ریخته الان چند ساله که اینجوری شده،کسی هست اینجوری بوده باشه و الان موهاش درومده باشه اگه کسی هست بیاد بگه چیکار کرده؟