2777
2789
عنوان

بنظرتون راست میگ یا من توهم زدم

246 بازدید | 31 پست

بچه ها من تو ی گپ با ی پسری آشنا شدم بعد اینک عکس و اینامو دید خیلی ذوق زده شد انگار و خوشش اومد طوری ک انگار صدسال همو میشناختیم حرف میزد و قربون صوقه میرفت و خلاصه یجورایی رل شدیم دیگ همش زنگ و اینا

اینم بگم ک سربازه و توی اون تقریبا یه هفته ک این اتفاق افتاد(قبلشم تو گپ دوست بودیم معمولی ولی ندیده بود منو بازم وقتی از سربازی برمیگشت تگم میکرد حالمو میگرفت)اکثرا حرف میزد حتی وقتایی ک سر پست بود

ولی بعد جریانی ک افتاد آماده باش زدن دیگ نمیتونست زیاد بحرفه ولی بازم با کلی قربون صدقه پیام میداد ک دلم تنگ شده برات و اینا بعد ک برگشت حرف میزدیم ک سرما خورده بود گفتم بخواب بعدش رفت دیگ هیچ خبری ازش نشدم هرچی زنگ زدم پیام دادم تا دو سه روز بعدش ک اومد گفتم چرا جواب ندادی گفت چرا چت و دوطرفه پاک کردی گفتم آخه گفتم شاید دیگ دوس نداری بحرفی جواب نمیدی گفت مگ دیوونم گفت استعلاجی رفتم گوشیمو خونه جا گذاشتم الانم اومدم پادگان داداشم گوشیو اورده برام

بعد دوباره غیب شد گفت سرپستم و اینا گفتم اوکی 

بعد تو گپ بحثش شد گفتم رل منه ک یکی از دخترا گفت مگ میشه اون تو فکر اکسشه و اینا هنوز نتونسته فراموش کنه منم گفت ن دیگ

سر همینم وقتی اومد باز ی نیمچه بحثی داشتیم ولی بازم پادگان بود رفت

داره دستکاری روانیت میکنه: تکنیک بمباران عشقی رو سرچ کن کاملا بفهمی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اولشم‌گرفته بودت بازی

وقتی بیش از حد صمیمی شده مطمعن باش خیلی کاربلده

همش بازی و نقشه

بیخیالش شو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
داره دستکاری روانیت میکنه: تکنیک بمباران عشقی رو سرچ کن کاملا بفهمی

از ی طرف خودمم اینو میگم از ی طرف میگم شاید نتونه پادگانه حرف بزنه بعد میگم حتی یدونه پیامم نمیتونه بده؟

البته بگم بخاطر شرایط الان آماده باشن

از ی طرف خودمم اینو میگم از ی طرف میگم شاید نتونه پادگانه حرف بزنه بعد میگم حتی یدونه پیامم نمیتونه ...

نه عزیز. اینم جز همین تکنیکهاست دیگه...بعد مگه دختره نگفت فکر اکسشه؟ موضوع به این بزرگی وجود داره و بهتره کات کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

از اولشم‌گرفته بودت بازیوقتی بیش از حد صمیمی شده مطمعن باش خیلی کاربلدههمش بازی و نقشهبیخیالش شو

وای کاش تو گپ نمیگفتم رلمه پشیمونم

بعد پرسیدم گفتم ناراحتی اینو گفتم بقیه پریدن برات گفت ن بحثم این نیست اونا چرت و پرت گفتن و اینا

نه عزیز. اینم جز همین تکنیکهاست دیگه...بعد مگه دختره نگفت فکر اکسشه؟ موضوع به این بزرگی وجود داره و ...

اون قضیه برا قدیم بوده میدونم خودم برا خودمم گفت حتی

ولی دیگ با من بود حرفی نزد