2777
2789
عنوان

مامان ها کمک عفونت گوش و تب بلا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 31 پست
نه ۳ و نیم سی سی هر ۱۲ ساعت

تبش با استامینوفن کنترل میشه ؟

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده التماس دعا ۴ شبانه روزه بچه نه چیزی درست خورده نه خوابیده تب بالا داره

الهی عزیزم 

انشاالله بلاش دوره اگه دیدی دارو جواب نداد یه دکتر کاربلد ببرش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هر ۱۲ ساعت باید بدی بهش حداقل سه روز بگذره تا اثر کنه ، اگر خوب نشه باید داروی تزریقی بگیره ، یه حبه سیر بزرگ بذار توگوشش من خودم از درد گوش داشتم میمردم با این یکم اروم تر شد  

وتیی براش حمد شفا خوندم ساکشن نمیشه کرد تخلیه کرد

ممنونم عزیزم

دکتر ها اکثرن سعی کردن با دارو خوب بشه  تا عمل 

وگرنه باید پرده گوش شو سوراخ کنن با تخلیه بشه

و کار ریسکیه

تبش با استامینوفن کنترل میشه ؟

برای تب شربت استامینوفن میدن ساعت و طریقه مصرفشم از داروخانه بپرسی میگن.  حوله کوچیک و خیس کن آبش و بگیر صورتش دست و پاهاش شکمش زیر بغلش و تند تند بشور با آب ولرم رو به گرم

اره ۳ ماه بود که از شدت عفونت حتی به جمجمه سرش رسیده بودبخوام تعریف کنم برات باید ساعت ها گریه کنم😭 ...

مادربزرگ خدابیامرزم همیشه میگفت وقتی یکی مریض میشه که براحتی خوب نمیشه اصلا معلوم نیست دقیق مشکلش چیه احتمال چشم زخم زیاده یعنی چشم خورده اگه بلدی براش تخم مرغ بشکن یا به نیت سلامتیش خون کن نمک کن اسفند بسوزون. البته بعضیام عقیده ندارن

مادربزرگ خدابیامرزم همیشه میگفت وقتی یکی مریض میشه که براحتی خوب نمیشه اصلا معلوم نیست دقیق مشکلش چی ...

چرا عزیزم من عقیده دارم

همیشه مادرم براش تخم مرغ میشکنه بلده کارشو اسفندم دود میکنم 

ولی انگار مشکل دختر من چیزه دیگه حتما باید بزرگ بشه و بتونه تحمل کن درد شو

چرا عزیزم من عقیده دارمهمیشه مادرم براش تخم مرغ میشکنه بلده کارشو اسفندم دود میکنم ولی انگار مشکل دخ ...

عزیزم  بگو من مطمئنم زمان بگذره و بزرگ تر بشه دخترم  خوب خوووب میشه🤗برای سلامتیش حمدوصلوات فرستادم🌹🙏🏻