2777
2789

خوب روش شد به دکتر نشون بده

من وقتی اینجام سعی میکنم هیچکی چشمش به صفحه گوشیم نخوره و نفهمه 

جوری دست و پامو گم میکنم که میگم الان ملت فکر میکنن فیلم و عکس ناجور دارم میبینم 😅🤦

اگه اسم کاربری منو جای دیگه ای دیدید بدونید کسی که صاحب اون پلتفرم هست از اسم من سواستفاده کرده و مطلب منفی منتشر کرده تا اول آبروی منو ببره و دوم حواشی درست کنه و جذب مخاطب کنه. برای من هیچ مشکلی پیش نیومده. اگه هر کسی تو این سایت یا هر فضای دیگه ای مستقیم یا غیرمستقیم از اسم کاربری من یا هر اطلاعاتی که قبلا اینجا دادم سواستفاده کنه و بهم نسبت جنسی بده ازش شکایت میکنم. شکایت ثبت میشه حتی اگه از نظر مراجع قانونی اینقدر مهم نباشه که قابل پیگیری باشه همون ثبت شدنش کافیه و یه لکه ننگ واسه اون آدم. یه صحبتی هم با اونایی دارم که منو اصلا نمیشناسن و پشت سر من میگن من چنینم و چنانم؛ من تو همین چهار ماه که از سال ۱۴۰۴ میگذره سه تا کار خیلی مهم برای زندگیم انجام دادم همون موقع که داشتید پشت من حرف میزدید! (عقده ای کسی که دردودل های شما تو این سایت رو میبره جاهای دیگه برای آدم های بیمارتر از خودش پخش میکنه یا به اسم مطالب روانشناسی و کمک به بقیه منتشر میکنه. از این عقده ای ها بترسید نه اینکه الگو قرارشون بدید. الگو شما آدمی که نوچه هاشو شیر میکنه بیان به بقیه تهمت بزنن و بگن رابطه جنسی با مردهای مختلف دارن! خودش نمیگه ولی بلده غیرمستقیم از زبون دارودسته اش بگه. خیلی ساده هستید اگه گول مظلوم نمایی هاشو بخورید.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب روش شد به دکتر نشون بدهمن وقتی اینجام سعی میکنم هیچکی چشمش به صفحه گوشیم نخوره و نفهمه جوری دست ...

واییی منم دقیقا با اینکه خانواده خودم و شوهرم از زمان قدیم که با بچه ها میرفتیم بیرون میدونن حتی  اسم کاربریم چیه ولی قایم میکنم😂😂😂

هرروز اوضاع بدترم میشه😁😁

جالبه دکتره اینجا رو میشناختاونم اقابعد یکی که کامنت میذاره من پزشکم همه میگن دروغ میگه دکتر اینجا چ ...

همچین میگی انگار اینجا یکی از شهرای زیر زمینیه که هرکسی نمیشناستش... 😂

یه سایت تبادل نظر معروفه دیگه

بعد نیازی نیست بشناسه سواد داره اسم سایتو میبینه دیگه

بعد اینکه حالا چون آقاست نباید بشناسه 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همچین میگی انگار اینجا یکی از شهرای زیر زمینیه که هرکسی نمیشناستش... 😂یه سایت تبادل نظر معروفه دیگه ...

تازگی معروف شده

قبلا هیچ کس نمیشناخت 

امنیت اومده پایینتر دیگه حواسم باشه 

تازگی معروف شدهقبلا هیچ کس نمیشناخت امنیت اومده پایینتر دیگه حواسم باشه

خیلی ساله که هرچی سرچ میکنیم یه تاپیک از نی نی سایتم میاد بالا 😂

قبلا هم مردم میشناختن الان دارن رو میکنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲