2777
2789

سلام خانوما خوبین ؟

یه چیز میگم ولی مسخره نکنین ، من تا حالا کشک بادمجون نپختم و بلدم نیستم چجوری میپزن .

فقط چند روز پیش شوهرم کنسروشو از فروشگاه گرفته بود خوردم عاشقش شدم .

لطفا اگر بلدین میشه به منم یاد بدین ؟

دقیقا چیا میریزن توش ؟

از هر کدوم چقدر ؟ 

دوس دارم مزش مث بیرونی ها بشه .

واینکه گرم میخورنش یا سرد ؟ 

ما کشک بادمجون مجلسی داریم 

با کشک بادمجون سنتی

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بادمجون ها رو با پوست رو شعله پخش کن کبابی کن

بعد ک سرد شد پوستشو بکن

خوب بکوب با گوشت کوب یا ساطور

بعد پیاز داغ سیرداغ بگیر ، بادمجونم اضافه کن و تفت بده

در نهایت هم کشک و نعنا داغ اضافه کن..

هم سرد میشه خورد هم داغ

من داغ دوست دارم

 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجون و سرخ میکنی کاما با یه لیوان آب یکم میپری و با گوشکوب میکوبی له و ریشه ای بشه بعد کشک و می‌ریزی روش و پیاز و خلالی سرخ میکنی و زردچوبه میزنی و آخر سر نعنا می‌ریزی و می‌ریزی رو کشک و بادمجون تمام

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

پیاز داغ کن زردچوبه فلفل بزن بعد بادمجوناتو که سرخ کردی با گوشگوب له کن بریز یکم تفت بده بعد گردو و نعنا و تو روغن یکم تفت بده بریز توش یکمم کشک در بذار با یکم اب بذار یکم بمونه عالی میشه 

من سیب زمینی ام خلالی سرخ میکنم میذارم کنارش خیلی خوب میشه 

بادمجون و سرخ میکنی کاما با یه لیوان آب یکم میپری و با گوشکوب میکوبی له و ریشه ای بشه بعد کشک و می‌ر ...

گردو نمیریزین شما ؟ 

واینکه یه دوستی گفت بادمجون کبابی کن ،شما میگی سرخ کن 

گیج شدم کلا 

چ فرقی میکنه ؟

خب سنتی واسه شهر خودمون هست خیلی دوستش دارم 

رقیق هست 

نان تیلیت میکنیم میخوریم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نصف بادمجونا رو کبابی میکنم نصف سرخ.پیاز داغ فراوون میزنم توش با یکم زردچوبه بعد له میکنم کامل نعنارو تفت میدم کشکم میزنم اخر سر و گردو و کنجدم بزنی عالی میشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
گردو نمیریزین شما ؟ واینکه یه دوستی گفت بادمجون کبابی کن ،شما میگی سرخ کن گیج شدم کلا

خب فرقی نداره یکی دوست داره سرخ کنه یکی کبابی ولی من اکثرا دیده بودم پوست میکنن سرخ میکنن با یک لیوان آب بزار یکم پخته بشه قشنگ و آبش ک تموم شد کشک و بریز و بعدم پیاز داغ و زردچوبه و نعنارو بریز سر آخر من اکثر اینطور دیدم درست میکنن

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز