2777
2789
عنوان

خانما سبزی قرمه سبزی چقد باید باشه

191 بازدید | 30 پست

برای دونفر؟ واقعا نمیدونم 

😭اگه زیاد بشه باید چیکار کرد

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چشمی میریزم گرم نمی‌دونم زیاد.شد چه بهتر فردا میخوری 😅

خب بدیش اینکه گوشتش کمه☹️🤦😂 

الان خورشته آب و سبزی شده فقط

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

برا هر نفر ۲ ماست خوری

نههههههه 😶

خیلی نمیشه؟😶

بعد چند تکه گوشت؟

من یه بسته یه کیلویی میگیرم از نصف کمی کمتر میریزم

سبزی قورمه هم اول بذار رو شعله کم گاز ابش که کشیده شد مقدار کمی زیاد روغن بریز بزار رو شعله خیلی کم .من حدودا دوساعت طول میکشه که اونطوزی که دوست دارم رنگش تیره و سبک بشه

بعد به خورشتت اضافه کن

یک پیاله سبزی کافیه 

گوشت و لوبیا هم هست زیاد میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من یه بسته یه کیلویی میگیرم از نصف کمی کمتر میریزمسبزی قورمه هم اول بذار رو شعله کم گاز ابش که کشیده ...

متاسفانه زیاد سرخ نشده و رنگش سبزه😐🤦🤦این قرمه سبزی نمیشه واسه من

من نیم کیلو میریزم زیاد میشه تو ۳۰۰گرم بریز

🤦الان زیاد شده و سبزیمم سرخ نشده درست 

خراب شد ؟ نمیشه کاریش کرد

یک پیاله سبزی کافیه گوشت و لوبیا هم هست زیاد میشه

چند تکه گوشت خوبه

کاسه ماست خوری مگ چقده؟ گوشت هم ۴ ۵ تیکه بسه

🤦😭ان شا الله سری بعد 

چند تکه گوشت خوبه

اگر درشت باشه چهار تا 

اگر ریز باشه نفری چهارتا

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»