2777
2789
عنوان

دختر به فرزندخواندگی میخوام

100 بازدید | 10 پست

سلام به همه

دوستان من یه دختر نوزاد میخوام به فرزندی قبول کنم.گویا پروسه قانونی بهزستی خیلی زمان بره و میترسم زمانی بشه که من دیگه توان نگهداری از نوزاد رو نداشته باشم.کسی هست راه دیگه ای سراغ داشته باشه یه یه خانواده بدسرپرستی بشناسه که بتونم حضانت بچه رو بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان دیدم این کار کردن الان دوساله هست ولی شناسانه نداره چندسال دیگه که مدرسه شروع میشه تازه اول دردسرهاش هست بدون هویت کلی پروسه قانونی باید طی کنه وووووو

شماهم یا ازطریق بهزیستی اقدام کن یا جنین اهدایی تخمک اهدایی وکلی روش‌های بهترررررر

دنبال دردسر نباش 

اطرافیان دیدم این کار کردن الان دوساله هست ولی شناسانه نداره چندسال دیگه که مدرسه شروع میشه تازه اول ...

خب اگه بگیری زمان مدرسه رفتنش بری دنبال کارای قانونیش فکر کنم پروسه راحت تریه تا اینکه بری بهزیستی.بهزیستی خیلی شرایطش سخته

خودت بچه نداری؟

چرا یه دختر دارم.میخاستم یه بچه بیارم که تنها نباشه نشد.حالا میگم یه بچه بیارم از بهزستی که هم اون تنها نباشه و هم اون بچه صاحب خانواده بشه