2777
2789
عنوان

بچها بیاین از پسری خوشم اومده

263 بازدید | 18 پست

لوازم آرایش داره ازش خیلی خوشم اومده رفتم ازش چیزی خریدم قبلاً خیلی از کنار مغازش رد میشدم دیروز سر یه چیزی شد ک دوستم با مسخره گفت خندید

خب بخندهچیکار کنه

میخام بفهمه ازش خوشم میاد دفعه دوم به بهانه رفتم مغازش با دوستم نشسته بود جواب داد لبخند زد خیلی کراشه خیلی وقت بود ازش خوشم اومده بود ولی اولین بار اونم با دوستم رفتم مغازش دوستم بدش اومد خندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام بفهمه ازش خوشم میاد دفعه دوم به بهانه رفتم مغازش با دوستم نشسته بود جواب داد لبخند زد خیلی کرا ...

چی بگم والا

شاید دوستت خوشش میاد میخواد ترو دور کنه ازش

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
فقط خیلی خوشم اومده ازش چیکار کنم یه جوری که خودش پیش قدم بشه

اصلا نشون نده خوشت میاد ک بدتر دور میشه

عادی باش کاملا

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
جدی

بله

همچین شرایطی رو زمان دانشجویی با یکی از همکلاسی هام داشتیم

دوستم از یه پسری که مغازه داشت و گاهی میومد سر میزد خوشش اومده بود 

به هوای اون آقا هی میرفت مغازه ش

دوستم یبارم با من رفت مغازه پسره

اون آقا از من خوشش اومد و ....

خب بقیش

هیچی اون آقا اون زمان به من ابراز عقلاقه کرد و من بهش گفتم ولی دوست من از شما خوشش میاد که ایشون گفت نه من تمایلی به ایشون ندارم. اون زمان اتفاقی نیفتاد بین من و اون آقا تا گذشت یه چندسالی بعداز تمام شدن دانشگاه ایشون رو توی خیابون دیدم و سلام علیک کردیمو ایشونم باز گفتن من از شما خوشم میادهنوز و قصدم ازدواجه

هیچی منم با ایشون آشنا شدم و ازدواج هم کردیم و بعد چندسال هم جدا شدیم   آخرش نبایداینجوری تموم میشد میدونم    ولی روزگاره  دیگه