2777
2789

شوهرم مغازه داره تابلو تبلیغاتی تابستون بود هشت و نیم نه میومد الانم زمستون روزها کوتاه هشت  و نیم میاد با دعوا غر زدن من مشاوره ی وقت هشت رب بشه بیاد بهش میگم‌زودتر بیا میگه تا هفت و نیم مغازه ام تا جمع کنم بیام میشه هشت و نیم میگم کار دست خودته خب زودتر بیا همش هشت و نیم، مشاوره هم گفته هشت خونه باید باشی اولویت خانومت باشه ک اگه نباشه میزاره میره یا سکته چیزی میکنه میفته  رودستت، من از ناراحتی اعصاب لرزش دست گرفتم قبل اینجوری نبودم، یبارم ک هشت و نیم اومد مربضی زدم خودمو غش ترسید ولی باز کارش انجام میده ب کارش خیلی وابستس، وضع مالیمون خوبه خداروشکر، فقط می‌خواد پول جمع کنه مسافرتم میبره زود می‌خواد برگردیم همش نهایت دو روز ، جمعه میگم بریم فشن میگه دور با اینکه ماشین داریم دلش اخلاقش پیره با اینکه ۳۸ سالشه، بچه هم نداریم راستش با این اخلاقش هیچچچچ وقت نمیخوام مادر شدن تجربه کنم , نمیخوام بچم باباش ی آدم پیر بیحوصله باشه، طلاق هم نمیده منو شما جای من چیکاااار میکردید؟!!!

سکته!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه ربطی داره ب تابستون زمستون؟ فصل کار وقتی کار باشه کار ازدست بده این حرفا چی زودتر نیاد خونه من سکته میکنم خانوم🤐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مشاورتو عوض کن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.