2777
2789
عنوان

اونایی ک قرص جلوگیری مصرف میکنن

108 بازدید | 13 پست

من الان ۶ ماهه مرتب روکین میخورم ی ماهشو البته پیدا نکردم به جاش مارولین خریدم

این ماه دقیقاا وقتی اخرین دونشو خوردم فرداش خونریزی کردم کم بود خیلی

الان شش روزه خونریزی دارم و قطعم نمیشه زیادم هس تقریبا هیچ وقت اینجوری نبودم روز بعد از قطع قرص فوری پریود بشم و اینقد طول بکشه من پریودام کم بود

بنظرتون طبیعیه

سر خود مصرف کردی یا دکتر تجویز کرد؟

قبلش آزمایش هورمونی و سونو داده بودی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سر خود مصرف کردی یا دکتر تجویز کرد؟قبلش آزمایش هورمونی و سونو داده بودی؟

برای جلوگیری اره سرخود

سونو دادم قبلش مشکلی نداشتم 

فقط این ماه قرص هیرویت  برای مو مصرف میکردم

ی دونش مونده بود همین ک اینو خوردم خونریزیم زیاد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جلوگیری اره سرخودسونو دادم قبلش مشکلی نداشتم فقط این ماه قرص هیرویت برای مو مصرف میکردمی دونش ...

این قرصا رو نباید سرخود خورد. دکتر که بری با توجه به نتیجه ازمایش و سن و وزن و مدت جلوگیریت بهت قرص معرفی میکنه حتی چگونگی مصرف هم بهت میگه. دوز و ترکیبات قرصا با هم یکسان نیست و بخاطر اینه که نباید سرخود خورد. و چون اکثر خانما رعایت نمیکنن، بعدا میگن قرص نازایی میاره

من ۴ سال مصرف کردم و مشککلی که شما عنوان کردی برام پیش نیومد. همیشه دوره های ۲۹ روزه مرتب داشتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان چیکار کنم همین ک قرصو قطع کردم فرداش پریود شدم

اگر طولانی تر از حد شده برو دکتر. معمولا بهت قرص میده برای قطع خونریزی و قرص اهن. 

برای جلوگیری اره سرخودسونو دادم قبلش مشکلی نداشتم فقط این ماه قرص هیرویت برای مو مصرف میکردمی دونش ...

سلام عزیزم خوبی ذرمورد یه تاپیکی که ۱۵ تا قرص مصرف کردی بهت پیام‌دادم میخواستم‌بگم‌منم‌همین اتفاق برام‌افتاد اخرش‌شما چیکار کردی؟

برسه روزی که منم تیکر بزنم
منم همین شدم۲۵ تا قرص خوردم هیچی‌به هیچی نمیدونم‌چیکار‌کنم

ی دکتر خوب پیدا کن برو ساکشن 

قانونی میخای سقط کنی ؟؟؟؟؟؟ 

اگ قانونیه ک خود بیمارستان برات کورتاژ میکنن 

ی دکتر خوب پیدا کن برو ساکشن قانونی میخای سقط کنی ؟؟؟؟؟؟ اگ قانونیه ک خود بیمارستان برات کورتاژ میکن ...

نه عزیزم خودم‌میخوام سقط‌کنم‌ ولی فعلا قلبش تشکیل نشده شش هفته هستم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نه عزیزم خودم‌میخوام سقط‌کنم‌ ولی فعلا قلبش تشکیل نشده شش هفته هستم

من دکترم ۵ تومن گزف ساکشن کرد بقیه جاها کورتاژ بالای ۲۰ تومن میگفتن ولی این خیلی خوب بود