شما تو این روزای سرد پاییز چکار میکنید با بچه هاتون؟
ما که تا تابستون بود استفاده کردیم و پارک و شهربازی و کوه و دشت دمن و اینور اونور بودیم ولی حالا ک مدرسه ها باز شده و روزا کوتاه و سرد شده نمیشه زیاد بیرون رفت
پسرم باز بساط غذا درست کردن رو پیکنیک رو برپا کرده 😓
دیروز مینی پیک نیکی ک مامانبزرگشون خریده بود آوردن دم دست روشنکردن آب ریختن و دست ب کار شدن 😩 پوست سیب خرد کردن ریختن پوست نارنگی پوست موز یکم لوبیا و نخود یکم پوست گردو و بادام بعد رفتن سراغ ادویه جات و بعدم پسرم رفت تو محوطه یکم برگ درخت آورد 😑 ب عنوان سبزی
هی خرد کردن و ریختن و هم زدن و منم دو ساعت تموم دو دستی پیک نیک و قابلمه رو چسبیده بودم 🙄🙄ک نریزن رو خودشون بسوزن
هیچی دیگه تو مرحله پختنم عین این سرخ پوست ها نفری ی قاشق دست گرفتن و دور منو قابلمه و پیک نیک میرقصیدن😕🫥🤕 تا آخرش تموم شد مهمونا ک عروسکاشون باشن رسیدن و خوردن و تموم شد
خب حالا بازی بعدی میشه چادر بازی منه بینوا همیشه در نقش گرگم و بچه ها ببعی اند چادر بازیشون رو باز میکنن میرن توش مثلا خونشونه من میرم قایم میشم اونا میان پیدام میکنن حالا باید بدوام بگیرمشون و بخورمشون ک فرار میکنن و بعد دو ساعت ۴نعل دویدن رضایت میدن برن سراغ بازی بعد
بازی بعد دکتربازیه😬 من میشم مامان خر و گاو و سگ و گربه و مرغ و خرس و میبرمشون دکتر پسرا هم دکترن معاینه میکنن امپول میزنن عمل میکنن و.....🥴
خلاصه شب ک میشه باتری ندارم از جام تکون بخورم😂
شماها چکار میکنید
۴تابازی جدید یادم بدید خسته شدم ازینا