2777
2789

۵ سالشه اول اسهال و استفراق گرفت الانم هر چی میخوره دلدرد میگیره اصلا اشتها نداره حتی آبم نمیتونه بخوره ۴ بار بردمش دکتر ولی فایده نداشته  کسی تجربه ای داره ؟ این ویروس هست یا مشکل دیگه ای داره 

عزیزم بنظرم یه چکاپ کلی ببرش 

بعد جواب آزمایش و بگیر دستت اون موقع به متخصص رجوع کن 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ گازش نگرفته؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

این ویروسه عزیزم، پسرم هفته پیش گرفت و چقدر اذیت شد...حتما چکابش را ببر ولی نگرانم نباش ویروسه، خواه ...

میشه بگید چقدر طول کشید پسرتون خوب شد ؟ الان ۵ روزه دخترم اینجوریه اصلا اشتها نداره  چه دارویی مصرف کردین براش ممنون میشم راهنمایی کنید

میشه بگید چقدر طول کشید پسرتون خوب شد ؟ الان ۵ روزه دخترم اینجوریه اصلا اشتها نداره چه دارویی مصرف ...

بچه من از ۵شنبه که گرفت یه هفته کامل نرفت مدرسه و ۵شنبه هفته بعدش خوب شده بود دیگه خداراشکر، ۸ روز شد...داروهاشم دمیترون بود ‌‌و دیسیکلومین و شربت اسهالشم یادم نیس و دو روز آخر گلو درد و خلط داشت که اونم دیفن هیدرامین و سرماخوردگی و شربت سرفه میخورد 

ممنون عزیزم خیلی نگران بودم ان شاالله دختر منم خوب بشه خدا خیرت بده

قربانت عزیز دلم، بچه ها تا بزرگ شن مارا پیر میکنن ولی به سلامتی و دل خوش بزرگ شن انشاالله و ما را پیر کنن، فدا سرشون🙂