2777
2789
عنوان

اگه چهار سال با یکی باشی و یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست
کسی که عاشقشی رو چطور بهش فکر نمیکنی

واسه چی باید به کسی که لیاقتمو نداشته فکر کنم؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ولش میکنم؛ بعدم نباید  چهار. سال طول می‌کشید خواهرانه بهت میگم تو بدون میتونی بزار ۶ماه بگذره از الان به بعد و وقت خودت حیف میل این مرد نکن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
بهونه هاش اینه که از این رابطه خسته شده دلش تنوع خواسته ،،یجورایی دلشو زدی ،،،همشون یه ته کرباسن ،،ا ...

میگه تو زبون دراز و لجبازی 

خیلی مسخرس😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
واسه چی باید به کسی که لیاقتمو نداشته فکر کنم؟

وقتی همه جوره از روح و تنش استفاده کرده میشه بش فک نکنه؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

شک نکنید با کسی بهتر از شما رابطه دارند

تازه از عشق قبلیشم بهم میگفت 🙂

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
وقتی همه جوره از روح و تنش استفاده کرده میشه بش فک نکنه؟

نمیدونم شما عجیبید یا من 

ولی بله میشه

ادم باید در لحظه زندگی کنه

وقتایی که فکرش درگیر اون ادم بیخود میشه خودشو سرگرم کنه و.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
توروخدااااا برام دعا کنید 🙂

برای حال خوبت دعا کردم

ولی حتما خودت برای آرامش زندگیت به فکر چاره بیفت

با فکر کردن به ادم اشتباه چیزی حل نمیشه و فقط وقتتونو الکی هدر دادین