الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چهار سال ،چهاااااار سال عمرتو به پاش گذاشتی ،،حالا ممکنه چیزای دیگه هم به پاش گذاشته !بعد یهو همچی ت ...
پس بمونه که چهار سال بشه هشت سال؟
زودتر از اینا باید میرفت
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
چهار سال ،چهاااااار سال عمرتو به پاش گذاشتی ،،حالا ممکنه چیزای دیگه هم به پاش گذاشته !بعد یهو همچی ت ...
بیشتر پیگیر و درگیرش بشه که ۴ سال دیگه هم اضافه براش وقت بذاره؟
بنظرم باید بپذیره که رابطش غلط بوده و اصرار به بودن طرف نکنه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
اگهخودش مهمه تو این چهار سال قشنگ طرفشو میشناخت تا عمرشو بپاش نزاره و خودشو اذیت کنه ،،یعنی تو این چهارسال همچی گل وبلبل بود یهو کات کرد؟ یقینا که خرده شیشه هم داشته که اسی کوتاه اومده بود
خیلی با همه چیش کنار اومدم فقط این آخری ها بهونه زیاد میورد🙂
بهونه هاش اینه که از این رابطه خسته شده دلش تنوع خواسته ،،یجورایی دلشو زدی ،،،همشون یه ته کرباسن ،،اکه هدفش ازدواجبود یک سال اول شناخت سال دومسوم میومد میگرفتت
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی