2777
2789
عنوان

ی سوال

131 بازدید | 11 پست

من الان دوتا گوشی دارم میخام تماسای ی خطمو دایورت کنم رو ی خط دیگه کد دایورت زدم فعال شد با ی گوشی دیگ امتحان کردم زنگ زدم به اون خطع فقط بوق اشغال میزد اون یکی خطه هم اصن زنگ نخورد یکی کمکم کنه لطفن 

مشکلت چیه ؟ متوجه نشدم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

کد دایورت 

ستاره ۲۱ ستاره شماره مربع 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه ؟ متوجه نشدم

ی خطمو میخام دایورت کنم رو اون یکی خط دیگه ام فعالش کردم ولی وقتی امتحان میکنم با گوشی شوهرم زنگ میزنم روش فقط بوق بوق میزنه 

مگه نه باید رو خطی ک دایورت شده زنگ بخورع

ی خطمو میخام دایورت کنم رو اون یکی خط دیگه ام فعالش کردم ولی وقتی امتحان میکنم با گوشی شوهرم زنگ میز ...

اره 

با این که فعال شده ولی تماسی نمیفته روش

نمیدونم والا