2777
2789
عنوان

یه ذره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست

میتونی موقع خواب باهاش حرف بزنی

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام
دوذره اومدم😆

سه ذره اومدم   

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سرش تو گوشیه بهش پیام بدین 

خخ منم تو خونه به همسرم پیام میدم 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
میتونی موقع خواب باهاش حرف بزنی

نمیشه که تا موقع خواب چیزی نپرسم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
وقتی تو خونه است همش سرش تو تلویزیونه یا تو گوشی

من یهو میپرم تلویزیون خاموش میکنم میگم عه برق رفت !! 

کلا فازم متفاوته هاااا

نکه نپرسی حرفای مهمو اونموقع بزن بقیه روز همینجوری درباره همه چی حرف بزنین دیگه 

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام
نمیشه که تا موقع خواب چیزی نپرسم

عزیزم من تو شرایط مشابه شما کاملا جدی و مقتدرانه یا تلویزیون خاموش میکنم یا گوشیو ازش میگیرم و قشششنگ میشینم باهاش صحبت میکنم....