2777
2789
عنوان

طلاق

151 بازدید | 14 پست

نظرتون راجب طلاق برای کسی ک زیر بیست سال سنشه چیه ؟!

بنطرتون بعدش چ اتفاقی میوفته از زندگیم تقریبا خستم شوهرمو خیلی دوست دارم همین وابستگی منم هست ک داره ب اینجا می کشونمون تمام دعوا هامون سر محبته اما حالیش نیست  و لیاقت محبت های منو نداره میدونم زیاده روی میکنم  اما دیت خودم نیست نمیتونم ترک کنم عادت چرتمو  شبا تا بغلم نکنه  خوابم نمیبرع  ادم بشدت احساسی ام   اولین کسی ام هست ک اولینامو باهاش تجربه کردم برای همینه ک اینجوری شدم بنظرتون چیکار کنم میترسم بمونم بچه دار بشم بعد اونموقعه دیگه نتونم  زندگی کنم واقعا حالم خرابه  😭

الان دقیقا تنها مشکلت اینه که چون شوهرتو‌دوس داری طلاق بگیری؟مگه رندگی کشکیه 

از شدت وابستگیت‌کم‌کن برا سنتم هس فک‌کنم بزرگتر شی برات عادی میشه 

هرچه دادم به اوحلالش باد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم زندگیتون چجوریه؟ همسرت چجور آدمیه؟ اخلاقای خودت علاوه برا این مواردی که گفتی چیه؟ پس شاید نتونم دقیق راهنماییت کنم

اما از همین چند خطی که نوشتی میشه فهمید سنت خیلی کمه برای متاهل بودن. گلم هر تصمیمی که داری فقط فعلا برای بچه دار شدن اقدام نکن. تا زمانیکه مطمین نشدی برای همیشه میخوای با همسرت زندگی کنی، باردار نشو. به خودت و زندگیت فرصت بده. باید پخته تر شی برای مادر شدن🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان دقیقا تنها مشکلت اینه که چون شوهرتو‌دوس داری طلاق بگیری؟مگه رندگی کشکیه از شدت وابستگیت‌کم‌کن ب ...

ن اون  واقعا بی توجهی میکنه وقتایی ک نیازش دارم تنهام میزاره  هروقت قهر کنم از دستش یبارم دنبالم نمیاد   منم دارم سرد میشم ازش میرم پیشش باهاش شوخی میکنم   یهو میگه ای برو اونور تروخدا اذیتم نکن و.... هروقت ک خودش بخواد میاد پیشم  واقعا خستم کرده   خانوادشم همینطور   انقد حالمو خراب کرد امشب ک تمام بدنم میلرزید.  هروقت حالم ید بوده نیومده از دلم دراره  امشب داستم خفه میشدم شروع کردم دردودل باهاش یهو داد زد  سرت میخاره انگار.    خیلی تو زندگیم سردرگمم 

من نمیدونم زندگیتون چجوریه؟ همسرت چجور آدمیه؟ اخلاقای خودت علاوه برا این مواردی که گفتی چیه؟ پس شاید ...

اصلا بچه نمیخایم هیچکدوممون اما میترسم نکنه ناخواسته پیش بیاد 😭 اگه بچه بیارم بیچاره میشم   این بچه مردمه انقد وابستشم بچه خودم بیاد جونم در میره براش  اینم میدونم هیچوقت ب من نمیدش

ن اون واقعا بی توجهی میکنه وقتایی ک نیازش دارم تنهام میزاره هروقت قهر کنم از دستش یبارم دنبالم نمی ...

هوووف این درست نمیشه امشب دقیقا منم دردم‌این بود با تاپیک‌تو‌تاپیک‌زدم منم 

هرچه دادم به اوحلالش باد
هوووف این درست نمیشه امشب دقیقا منم دردم‌این بود با تاپیک‌تو‌تاپیک‌زدم منم

خیلی بدههههه من تو خانواده ای بزرگ شدم ک خیلی محبت دیدم. تا روز عروسیم بغل مامانم خوابیدم همش بهم محبت کردن الانم بجز محبت هیچی ازش نمیخوام  اما متاسفانه  حالیش نیست و لیاقت منو نداره موهام سفید شدن تو این زندگی کوفتی  میترسم برم و پشیمون بشم 🥲 از ی طرفم نگران حرف مردمم  طعنه های زن عمو ها و.....😭😭