2777
2789
عنوان

دو دلم 🤕

61 بازدید | 10 پست

واسه کنکور بخونم 

نخونم 

همین مامایی رو باعشق بخونم 

سعی کنم تو مامایی بهترین باشم ‌. از زندگی ام لذت ببرم 

الان درآمد کمی دارم 

می خوام پیج بزنم و از مجازی کسب درآمد کنم  البته نه بلاگری دوره آموزشی یا اینکه در رابطه با همین مامایی

نمی دونم 

کتابام جمع می کنم 

دونه دونه می دارم تو دیوار 

دوباره آگهی رو حذف می کنم 

رویای من مامایی نبود 😢

با این سهمیه ها باید خیلی مخ باشی که بتونی

ضمن اینکه حس میکنم دلیل علاقه خیلیامون ب رشته های دیگه فقط پول توشه نه عشق به اون شغل

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این سهمیه ها باید خیلی مخ باشی که بتونیضمن اینکه حس میکنم دلیل علاقه خیلیامون ب رشته های دیگه فقط ...

پول نیست اتفاقا

پولو از بیزینس هم میشه داشت بیشتر از یه دندونپزشک

رویای من مامایی نبود دندون بود فقط همین 

پول نیست اتفاقاپولو از بیزینس هم میشه داشت بیشتر از یه دندونپزشکرویای من مامایی نبود دندون بود فقط ه ...

بیخیال 

چیه دندون میتونه رویایی باشه!

شاید بعد چند سال ک نگا میکنم میفهمم خیلیامون به هوای پول عاشق این رشته هاییم بیا قبول کنیم حتی خودتم میگی درامدم کمه از مامایی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بیخیال چیه دندون میتونه رویایی باشه!شاید بعد چند سال ک نگا میکنم میفهمم خیلیامون به هوای پول عاشق ای ...

الان ماما نیستم دانشجوام ترم یک 

درامد که بستگی به عرضه آت داره پیج مامایی رو دارم که هم مطب داره و تو مطبش لابیا پلاسی و .... انجام میده 

هم ویزیت آنلاین انجام میده 

هم دوره های آموزشی راجب زنان و زایمان می‌ذاره 

فک نمی کنم درآمدش کم تر از دندون باشه چون دندونپزشک کار فیزیکیه من فعالیت مجاری نمی تونه داشته باشه 

اما آرزوی من از بچگی این بود 😢