2777
2789

ممکنه بعد عروسی محبت بیشتر بشه یا کلا چیزای دیگه مثلا شرایط یا مثلا روحیه طرف تجربه هاتونو بگین 

شده که مثلا یکی از شماها احاس سردی کنین توی رابطه تو دوره عقد و بعد عروسی درست بشه میونتون ؟؟؟

لطفا بگین نیاز دارم 🥲🥲

من ی سال و نیمه عقدم نسبت به همسرم سرد شدم ازش بدم میاد با اینکه خوبه دیگه دوسش ندارم ممکنه دلیلش عقد طولانی باشه ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد زیاد آدمو خسته میکنه ،ولی دلسرد کنه یا باعث بشه از طرف بدت بیاد نه

من دوسال وچهار ماه تو عقد بودم ،از شرایط خسته شدم ولی از شوهرم نه😁

چرا ازش سرد شدی رفتاراش نسبت به اویل تغییر کرده

مجردم

دعامیکنم ان شالله شما و همه جوونامون خوشبخت و عاقبت بخیربشن

برامنم دعاکنین ب همین زودی با یه فرد درست و‌خوب ازدواج کنم و‌خوشبخت بسم

اللهم عجل الویک الفرج

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عقد زیاد آدمو خسته میکنه ،ولی دلسرد کنه یا باعث بشه از طرف بدت بیاد نهمن دوسال وچهار ماه تو عقد بودم ...

نه خیلی خوبه و رفته رفته عشقش هم بهم زیاد شده ما ازدواجمون سنتی بود و شرایط مجبورم کرد جواب مثبت بدم حس میکنم دوسش ندارم و فقط وابستش شدم 

امشب بهش گفتم دوست ندارم خیلی ناراحت شد و خیلی حرفا زد و رفت خونشون 😞😞از خودم بدم میاد که دلشو شکوندم 

شماهم مثه من حالی به حالی میشین ؟؟مثلا ی روز خوشبخت و خوشحال ی روز خسته و غمگین ی روز عاشق ی روز فار ...

خب به هرحال زندگی بالا پایین داره

روزای سخت بوده عشق و حالم بوده

برآیندش رو به خوبیه یعنی خوبیا بیشترن

من ناراحتیم بیشتر از بیکاری و بلا تکیفیه 

کلا وقتایی که بیکارم پیشتر دپ میشم

کار داشته باشم اوکی ترم

دلم براش سوخت🥲برو پیش مشاور بنده خدا گناه داره

اره خاک تو سرم خودمم ناراحت شدم من اونجوری هم بهش نگفتم گف حس میکنم ازم دور شدی بیا باهم حرف بزنیم خیلی پرسید عزیزم چرا یجوری شدی چرا چرا منم گفتم حس میکنم نسبت به همه چی سرد شدم و ...و ناراحت شد گف بمیرم از دستم راحت میشی ولم میکنی ؟

😞😭😭چیکار کنم ...فک کنم دیگه محاله یادش بره 

اره خاک تو سرم خودمم ناراحت شدم من اونجوری هم بهش نگفتم گف حس میکنم ازم دور شدی بیا باهم حرف بزنیم خ ...

اگ واقعا آدم خوبی ،یه جور از دلش در بیار بگو افسردگی گرفتم ،چمدونم تغییرات هورمونی، بدنم بهم ریخته یجوری درستش کن و از دلش در بیار و واقعا پیش یک مشاور برو شاید بتونه کمکت کنه

امیدوارم مهرش به دلت بیفته جوری که جداشدن ازش برات عذاب باشه