2777
2789
عنوان

نامزد دوستم برای دوستم ماشین خریده

312 بازدید | 30 پست

دوستم خیلی عزت نفس بالایی داره و خیلی  حس ارزشمندی و سلف لاو به خودش داره الان چند مدتیه با یه پسر فوق العاده عالی دوسته براش کلی هدیه اینا میخره تازگیا هم براش ماشین خریده بدون هیج درخواست مثبت هیجدهی‌‌.واقعا عزت نفس و دوست داشتن غوغا میکنه باورم نمیشد تا دوستم رو دیدم باورم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باید برا خودش ارزش داشته باشه وقتی زنی خودش بی ارزش میکنه به هیچ جایی نمیرسه چه بسا زنایی که از بی ارزش ترین چیزا ها بی ارزشترن زن دستمال کاغذی نیس ک بخواد باهرکسی باشه زن نمادی از زیبایی زن خلقت خدا ک بهشت زیرپای اونه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
دستت درد نکن اون به آرزوهاش رسوندی 🤣

والا پول جهزیه م را هم گرفت خونه خرید

کلا یه حلقه خرید که اونم خودم پولشو حساب کردم😂😂😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
والا پول جهزیه م را هم گرفت خونه خریدکلا یه حلقه خرید که اونم خودم پولشو حساب کردم😂😂😂

ای داد حالا انشالله که قدر بدونه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اره دیگه کلا باید پی به ارزشمندی خودمون ببریم

حالا چی واسش خریده

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
بگردم😂

تااااااازه دو سالم رفت سربازی من خرجیشو میدادم

به نظرت من چه مرگم بوده😂😂😂

بعد که رفت سرکار تاحالا یک هزاری ازش نگرفتم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اره دیگه کلا باید پی به ارزشمندی خودمون ببریم

دقیقا دوستت چه طوریه که میگی عزت نفس داره

از شخصیتش بگووو

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.