2777
2789
عنوان

نامزد دوستم برای دوستم ماشین خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست
تااااااازه دو سالم رفت سربازی من خرجیشو میدادمبه نظرت من چه مرگم بوده😂😂😂بعد که رفت سرکار تاحالا ی ...

چه کاره هستی ؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله برات میخره 🥺🧡🤣

نه بابا.۱۶سال میگذره یه هزاری ازش نگرفتم.ماه پیش گفتم بلید بم خرجی بدی گفت پول میخوای چیکار😅

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
کلا چرا ازدواج کردی تو که مستقل بودی؟

تازه تو خود دانشگاهمون ۷ ۸ تا خواستگار عاااالی داشتم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
تااااااازه دو سالم رفت سربازی من خرجیشو میدادمبه نظرت من چه مرگم بوده😂😂😂بعد که رفت سرکار تاحالا ی ...

سرت به جایی خورده احتمالا😂 حالا مرد خوبی هست برات در قبال اینهمه لطف؟ قدرتو میدونه؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
چه کاره هستی ؟

کار کامپیوتری

الآن چند ماهه بیکارم و تازه فهمیدم نباید بی حد کاری واسه کسی بشه.حالا که میگم خرجی میخوام واسه کارای بچه ها

میگن وا پول میخواین چیکار!

سرت به جایی خورده احتمالا😂 حالا مرد خوبی هست برات در قبال اینهمه لطف؟ قدرتو میدونه؟

مردا کلا تو نداری بهترن و با محبت تر

کار کامپیوتریالآن چند ماهه بیکارم و تازه فهمیدم نباید بی حد کاری واسه کسی بشه.حالا که میگم خرجی میخو ...

بله متاسفانه 

اگر از همون اول پول طلب نکنی

بعدا میگن تو که خرجی نداری ....هوا بخور

البته جسارت خدمت شما نباشه

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
حیف دختر مستقلی هستی قدر خودتو بدون دختر

خیلی مستقل بودم

قبل از ازدواجم از خونواده هیچوقت پول نگرفتم واسه همین هیچوقت عادت نداشتم

همیشه هم همه بهم تکیه میکنن

ولی حالا دلم میخواد یکی بود یه کم تکیه گاه بود واسم

الآنم بچه هام فقط از من انتظار  دارن