2777
2789
عنوان

پسر آبجیم خیلی وابسته ب من هس

394 بازدید | 16 پست

از کوچیکی باهامون بود

شرایط زندگی آبجیم خوب نبود

پسرش کلا موند پیش ما(تا سال قبل آبجیم باهامون ی جا زندگی می‌کرد، یک ساله جدا شده و رفته خونه خودش) 

از لحاظ مالی و محبت و همه چی تامینش کردیم

هیچ کمبود و حسرتی تا الان نداشته

7 سالشه شده

میره خونشون با مامانش مث ی غریبس

دوسشون داره، اما نمیمونه باهاشون

چن روز قبل با آبجیم رفتیم مدرسش

بدو بدو پرید بغل من

آبجیم میگه مادرت منم، پیش منم بیا

الان من مجردم

کلا هر جا میرم با من هس

چن روز دیگه من بخام ازدواج کنم، این بچه داغون می‌شه 

خواستگار میاد میگه میکشمش، یا میگه تو ازدواج کنی من سکته میکنم

موندم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم بچه بودم وابسته عمم بودم وقتی خواستگار براش میومد گریه میکردم آنقدر که باهاش صمیمی بودم تا مامان و بابام

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

عزیزدلم چه خاله خوبی. خواهرزاده کوچولومنم به ما وابسته ست. فکر میکنم سن شون بالاتر بره بهتر میشن

الان 7 سالش شده

قبلا سرکار میرفتم با مامانم میساخت، غذاشو میخورد

اما الان حتی از دست کسی غذا نمیخوره

شبا تا بغلم نکنم نمیخابه

ی شب خونشون رفت، تا صب گریه میکرده

امیدوارم تا حداقل 9 سالگیش این وابستگی رفع بشه

یادش بخیر رفتم بودم مسجد بچه اومد بغلم نشست به دختری که آشنا شده بود می‌گفت هرکی بره بغل مامانش بشینه

😂😂دختر داییم از وقتی که به دنیا اومده بود تا الان من مراقبش بودم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

باید کمتر پیشت باشه و بهش بفهمونین جاش پیش پدرمادرشه خواهرت اعتراض داره خب از اول خودش نگهش میداشت و ...

نمیره

ب باباش گفته شمارو دوس دارم، اما خاله جونو بیشتر دوس دارم

بارها باهاش صحبت کردم باید بری پیش مامان و بابات، میگه ن من تورو میخام

چجوری

مثلا برو بیرون با دوستات یا برو کتابخونه بگو درس دارم 

۴-۵ ساعت کنارش نباش 

وقتی میاد پیشت زیادی بغلش نکن 

و همش بگو برو پیش مامانی 

مامانیت یه پسر قوی داره ک دوست داره الان کنارش باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الهی

چهار سالش بود 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

مثلا برو بیرون با دوستات یا برو کتابخونه بگو درس دارم ۴-۵ ساعت کنارش نباش وقتی میاد پیشت زیادی بغلش ...

پیش مامانش بره، ب محض اینکه هوا تاریک بشه زنگ میزنه بیا دنبالم

شب اصلا نمیمونه

شبا فقط باید بغلش کنم تا بخابه

پیش مامانش بره، ب محض اینکه هوا تاریک بشه زنگ میزنه بیا دنبالمشب اصلا نمیمونهشبا فقط باید بغلش کنم ت ...

اشتباه شما همینجاس 

بگو خاله امشب پیش دوستم میخوابم 

توهم پیش مامانیت بخواب 

اینکه تا من بغلش نکنم نمیخوابه و این حرفا شعاره 

بچه رو لوس کردی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما